Murphy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 276
Kaça düşmüştü?bu depo ürünü değil ama bence inanılmaz bi fiyata düsürmüsler indirim etiketide yokken. Stereo kaliteli hoparlör arayan bakabilir VULKKANO A6 ARC
Kaça düşmüştü?bu depo ürünü değil ama bence inanılmaz bi fiyata düsürmüsler indirim etiketide yokken. Stereo kaliteli hoparlör arayan bakabilir VULKKANO A6 ARC
depo da stok yakalamak için çalışıyorum mesela tablet bakıyom depoya düştüğü ggibi haber verirmiGoogole chrome fiyat takip eklentisi
Hayır. Normal satılan ürünlerde stok girince, fiyat düşücnce alarm veriyor. Depo ürünleri sağ altta gözüktüğünden onda çalışmıyor.depo da stok yakalamak için çalışıyorum mesela tablet bakıyom depoya düştüğü ggibi haber verirmi
depo ürünlerini nasıl takip ediyorlar peki bilginiz varmiHayır. Normal satılan ürünlerde stok girince, fiyat düşücnce alarm veriyor. Depo ürünleri sağ altta gözüktüğünden onda çalışmıyor.
botlar takip ediyor onu cogunlukla eklenti ile yapanı gormedımdepo ürünlerini nasıl takip ediyorlar peki bilginiz varmi
Bilgim yok bilgisi olan da söylemez zaten. Arkadaşın dediği gibi botlarla yapıyorlar. Genelde cep telefonunda kullanıyorlar.depo ürünlerini nasıl takip ediyorlar peki bilginiz varmi
bu bot yapmayı gösteren YouTube kanalı falan varmı pekibotlar takip ediyor onu cogunlukla eklenti ile yapanı gormedım
bilgim yok yapay zekadan yardım alabilirsin belkibu bot yapmayı gösteren YouTube kanalı falan varmı peki
Bu siteyi takip ediyorum sen linki attığından beri. İndirim bulduğum ürünleri direk buraya ekleyip millete gösteriyor. Beni izliyor namussuzsence un fiyatı birinin takibine girmişmidir ? gezdiğin her sayfanın fiyat kontrolünü yapıyor o grafiği nasıl çiziyor başka türlü ?
Alıntıyı görüntüle
sırma maden suyunu eminim biri takip ediyordur
Ürün ve Fiyat Takip
amazon.aft.web.tr
Hocam biz boşa konuşmadık bunu yazan arkadaş insanlık için yaptığını söylüyor ama her uygulamayı kullananı kölesi yapıyor arkadaşBu siteyi takip ediyorum sen linki attığından beri. İndirim bulduğum ürünleri direk buraya ekleyip millete gösteriyor. Beni izliyor namussuzSepete atınca hemen bu siteye ekleniyor ürün.
Amazon fiyat takip eklentisini felan hemen sildim. Zar zor ürün buluyoruz alsam mı diye düşünürken bu sitelere oradan da telegrama düşüyor ürünlerHocam biz boşa konuşmadık bunu yazan arkadaş insanlık için yaptığını söylüyor ama her uygulamayı kullananı kölesi yapıyor arkadaşbedava peynir fare kapanında bulunur diye boşuna dememişler
bi kaç gün daha kullansan olmaz mı hocam unlar tükendi bizimAmazon fiyat takip eklentisini felan hemen sildim. Zar zor ürün buluyoruz alsam mı diye düşünürken bu sitelere oradan da telegrama düşüyor ürünler.