Web sitesinden indiriyorum driveri önerilen kurulum da yüklüyorum özel secip kurmadımSadece yazılım yükle mi yapıyorsun
kasanın fotoğrafını atar mısın ekran kartı destekleyici kullanıyor musunBöyle bi hata da verdi.
Alıntıyı görüntüle
kasanın fotoğrafını atar mısın ekran kartı destekleyici kullanıyor musun
eski driverları temizledin miWebsitesi üzerinden önerilen driveri indirip kurmuştum
temiz kurulum yapmışeski driverları temizledin mi
Evet açıktı. Ama ddu ile temizledikten sonra Windows un otomatik sürücü yüklemesini kapatıp öyle temizlemiştim.ekran kartı driverını indirirken internetiniz açık mıydı kapalı mıydı açık olduğu zaman windows driverlarıyla çakışabiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
temiz kurulum yapmış
Aynı chipset aynı kart bizde neden yok dostum donanımsal bir sorun yoksa fabrikadan aynı çıkıyor aynı sürücüyü kullanıyoruz. Adam iade edip başka alicam dememiş sorun çözmeyip boş bos şunu bunu al diyeceksiniz yorum yapmayınKlasikleşmiş bir durumdur, sorun bile sayılmaz artık çünkü AMD de çok geleneksel bir durum olduğu için direkt normal karşılamak lazım. Çözümü NVIDIA'ya geçmektir.
Klasikleşmiş bir durumdur, sorun bile sayılmaz artık çünkü AMD de çok geleneksel bir durum olduğu için direkt normal karşılamak lazım. Çözümü NVIDIA'ya geçmektir.
Windows ile bir çakışma konusu olabilir dediğimi yapıp tekrar dener misinBen bu hatayı 4 kere aldım. Ve açıkçası olay goruntukeyicisinde ekrsn kartı driverinin silindiği yazıyordu.