RX 9070xt Sürücü Sorunu

Ekler

• 1000027789.webp
    1000027789.webp
    576.2 KB · Hit: 60
9070xt alalı 2 3 ay oldu , aldığımdan beri sorunsuz kullanıyorum hocam.
Aygıt Yöneticisi → Ekran Bağdaştırıcıları → RX 9070 XT → Olaylar kısmında olayın olduğu saatte hata veya hata kodu var mı ?
Varsa söyle

Anakart modelin ne ? Ve bios güncel mi kontrol et
Driver indirirken windows ile çakışırsa bozula vs. yapabiliyor.

ekran kartı driverını indirirken internetiniz açık mıydı kapalı mıydı açık olduğu zaman windows driverlarıyla çakışabiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

temiz kurulum yapmış
Evet açıktı. Ama ddu ile temizledikten sonra Windows un otomatik sürücü yüklemesini kapatıp öyle temizlemiştim.

Yeni sürücüyu İndirim amd sitesinden 9070xt seçtiğine Emin ol sonra etherneti sök ve driveri kur windows bu sıralar sorunlu driver yükleme konusunda ayrıca Minidump dosyayı var mı ve olay goruntulueyci de ne yazıyor

Bu arada kablolamaya dikkat ettin mi ve hataya dair detaylı bilgi verir misin? Hangi durumlar da oluyor sadece bir oyuna mı bağlı yoksa durduk yere mi oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Klasikleşmiş bir durumdur, sorun bile sayılmaz artık çünkü AMD de çok geleneksel bir durum olduğu için direkt normal karşılamak lazım. Çözümü NVIDIA'ya geçmektir.
Aynı chipset aynı kart bizde neden yok dostum donanımsal bir sorun yoksa fabrikadan aynı çıkıyor aynı sürücüyü kullanıyoruz. Adam iade edip başka alicam dememiş sorun çözmeyip boş bos şunu bunu al diyeceksiniz yorum yapmayın

Ben bu hatayı 4 kere aldım. Ve açıkçası olay goruntukeyicisinde ekrsn kartı driverinin silindiği yazıyordu.
Klasikleşmiş bir durumdur, sorun bile sayılmaz artık çünkü AMD de çok geleneksel bir durum olduğu için direkt normal karşılamak lazım. Çözümü NVIDIA'ya geçmektir.

Ben bu hatayı 4 kere aldım. Ve açıkçası olay goruntukeyicisinde ekrsn kartı driverinin silindiği yazıyordu.
Windows ile bir çakışma konusu olabilir dediğimi yapıp tekrar dener misin

Geri