Islemci Pin Ayrılıyor Mu

Reaksiyon skoru
13
arkadaşlar elimde bjr tane 8 pin cpu girisj var ayrilmiyo nasi ayiracagimi anlamadim ayirmadan girer mi 4 pin kısmı

arkadaşlar elimde bjr tane 8 pin cpu girisj var ayrilmiyo nasi ayiracagimi anlamadim ayirmadan girer mi 4 pin kısmı
Girer ama ayırman lazım önce, ayrılmayan kablo olmaz PSU da 2 kablo varsa biri ayrılmıyor olabilir en fazla, dikkatli bak.

Kabloyu 4 pinlik sağ ve sol tarafından tut birini hafif çekerken birini hafif ittir ayrılır direkt.

Not: ayırdığın iki kablodan biri oturacak ikisi aynı değil tam olarak, yanlışını takmak için zorlama ayırdıktan sonra.

Girer ama ayırman lazım önce, ayrılmayan kablo olmaz PSU da 2 kablo varsa biri ayrılmıyor olabilir en fazla, dikkatli bak.

Kabloyu 4 pinlik sağ ve sol tarafından tut birini hafif çekerken birini hafif ittir ayrılır direkt.

Not: ayırdığın iki kablodan biri oturacak ikisi aynı değil tam olarak, yanlışını takmak için zorlama ayırdıktan sonra.
usta kesin ayrılıyordur dimi 8 pin bitisik degildir

usta kesin ayrılıyordur dimi 8 pin bitisik degildir
Bak kabloya, ayrıldığı yer belli oluyor plastikteki çizgiden. GPU kabloları 6+2 pin CPU kabloları 4+4 pin ayrılır aksini yapan PSU hiç görmedim henüz.

Dediğim gibi PSU da 2 adet 8 pin CPU kablosu varsa biri bitişik olabilir ama en az biri ayrılır yine.

Bak kabloya, ayrıldığı yer belli oluyor plastikteki çizgiden. GPU kabloları 6+2 pin CPU kabloları 4+4 pin ayrılır aksini yapan PSU hiç görmedim henüz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir bakar mısın eklere reis

bilen arkadaşlar bi yardım etsin.

Ekler

• IMG_20260613_200645_535.webp
    IMG_20260613_200645_535.webp
    309.7 KB · Hit: 33
  • IMG_20260613_200619_315.webp
    IMG_20260613_200619_315.webp
    734.8 KB · Hit: 32

Ayrılmıyor gibi ama ilk yönlerine bak. İlk sol 2 taraftır yada sağ 2. bazısı 5 gen gibi ona göre tak gitsin.

PSU MODÜLER Mİ? modulerse kablosunu ters takmışsın.

O kablo tek parça gibi gözüktü resimden, PSU modelin ne 2 tane kablo varsa biri ayrılmıyor olabilir başta dediğim gibi.

Geri