Phaseshock
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
arkadaşlar elimde bjr tane 8 pin cpu girisj var ayrilmiyo nasi ayiracagimi anlamadim ayirmadan girer mi 4 pin kısmı
arkadaşlar elimde bjr tane 8 pin cpu girisj var ayrilmiyo nasi ayiracagimi anlamadim ayirmadan girer mi 4 pin kısmı
Girer ama ayırman lazım önce, ayrılmayan kablo olmaz PSU da 2 kablo varsa biri ayrılmıyor olabilir en fazla, dikkatli bak.arkadaşlar elimde bjr tane 8 pin cpu girisj var ayrilmiyo nasi ayiracagimi anlamadim ayirmadan girer mi 4 pin kısmı
usta kesin ayrılıyordur dimi 8 pin bitisik degildirGirer ama ayırman lazım önce, ayrılmayan kablo olmaz PSU da 2 kablo varsa biri ayrılmıyor olabilir en fazla, dikkatli bak.
Kabloyu 4 pinlik sağ ve sol tarafından tut birini hafif çekerken birini hafif ittir ayrılır direkt.
Not: ayırdığın iki kablodan biri oturacak ikisi aynı değil tam olarak, yanlışını takmak için zorlama ayırdıktan sonra.
Bak kabloya, ayrıldığı yer belli oluyor plastikteki çizgiden. GPU kabloları 6+2 pin CPU kabloları 4+4 pin ayrılır aksini yapan PSU hiç görmedim henüz.usta kesin ayrılıyordur dimi 8 pin bitisik degildir
Girer ama ayırman lazım önce, ayrılmayan kablo olmaz PSU da 2 kablo varsa biri ayrılmıyor olabilir en fazla, dikkatli bak.
Kabloyu 4 pinlik sağ ve sol tarafından tut birini hafif çekerken birini hafif ittir ayrılır direkt.
Not: ayırdığın iki kablodan biri oturacak ikisi aynı değil tam olarak, yanlışını takmak için zorlama ayırdıktan sonra.
Bak kabloya, ayrıldığı yer belli oluyor plastikteki çizgiden. GPU kabloları 6+2 pin CPU kabloları 4+4 pin ayrılır aksini yapan PSU hiç görmedim henüz.
bir bakar mısın eklere reisBak kabloya, ayrıldığı yer belli oluyor plastikteki çizgiden. GPU kabloları 6+2 pin CPU kabloları 4+4 pin ayrılır aksini yapan PSU hiç görmedim henüz.
Ayrılmıyor gibi ama ilk yönlerine bak. İlk sol 2 taraftır yada sağ 2. bazısı 5 gen gibi ona göre tak gitsin.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir bakar mısın eklere reis
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bilen arkadaşlar bi yardım etsin.
Ayrılmıyor gibi ama ilk yönlerine bak. İlk sol 2 taraftır yada sağ 2. bazısı 5 gen gibi ona göre tak gitsin.
PSU MODÜLER Mİ? modulerse kablosunu ters takmışsın.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
psu corsair cv650 moduler degilPSU MODÜLER Mİ? modulerse kablosunu ters takmışsın.
O kablo tek parça gibi gözüktü resimden, PSU modelin ne 2 tane kablo varsa biri ayrılmıyor olabilir başta dediğim gibi.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
corsair cv650O kablo tek parça gibi gözüktü resimden, PSU modelin ne 2 tane kablo varsa biri ayrılmıyor olabilir başta dediğim gibi.
O PSU da bir tane ayrılabilen kablo var, o kablo ne anlamadım biz mi yanlış görüyoruz resimden yoksa PSU tamir falan mı görmüş hiç anlamadım.psu corsair cv650 moduler degil