Kurumsal yerlerden yada bulunduğun bölgede güvenilir biri varsa oradan kira.Kız arkadaşımın doğum günü sebebiyle araç kiralayacağım kendi aracım yok maalesef firma önerisi şuna dikkat et , buna dikkat et , indirim kuponu vs şeyler çok hoşuma gider teşekkürler.
Avis biraz pahalı ya garenta , greenmotion , budget bildiğim güvenilir buralar varKurumsal yerlerden yada bulunduğun bölgede güvenilir biri varsa oradan kira.
Genelde rent a car lar çakal olur.
Bu ara sürekli Avis ten kiralardim
Uzun zamandır kiralamıyorum ama dediğim gibi sağlam bi yerden kirala da başın ağrımasınAvis biraz pahalı ya garenta , greenmotion , budget bildiğim güvenilir buralar var
Vodofone değilim hocam varsa paylaşma şansın olur mu özelden.Ben surekli budgettan kiralama yapiyorum. Alirken kisa bir video cekiyorum onun disinda baska bir sey yapmiyorum. Birde Vodafone redlilere ozel kampanyasi oluyor, vodafonelu ise bakabilirsin
Hocam kod vermesine vereyimde araci teslim aldigin sirada da istiyorlarVodofone değilim hocam varsa paylaşma şansın olur mu özelden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Başım ağrımasından tırsıyorum ondan sizden tavsiye istedim![]()
Güzel fikir yaparım tabi.Kiraladiktan sonra ki deneyimini de yazarsan bence güzel olur, merak edenler için.
Teslim alırken istiyorlar dediğin ben online ödeme yapacağım.Hocam kod vermesine vereyimde araci teslim aldigin sirada da istiyorlarO yuzden biraz zor kullanilmasi
Kullanmayacak ehliyeti yok zatenKız arkadaşın da kullanacaksa onun da ehliyetini kaydettir. Sigorta sorun çıkarır.