1 Günlük Araç Kiralayacağım Tavsiye

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
Kız arkadaşımın doğum günü sebebiyle araç kiralayacağım kendi aracım yok maalesef firma önerisi şuna dikkat et , buna dikkat et , indirim kuponu vs şeyler çok hoşuma gider teşekkürler.

Kız arkadaşımın doğum günü sebebiyle araç kiralayacağım kendi aracım yok maalesef firma önerisi şuna dikkat et , buna dikkat et , indirim kuponu vs şeyler çok hoşuma gider teşekkürler.
Kurumsal yerlerden yada bulunduğun bölgede güvenilir biri varsa oradan kira.
Genelde rent a car lar çakal olur.
Bu ara sürekli Avis ten kiralardim

Ziraatfilonun araçları sıfıra yakın tavsiye ederim

Ben surekli budgettan kiralama yapiyorum. Alirken kisa bir video cekiyorum onun disinda baska bir sey yapmiyorum. Birde Vodafone redlilere ozel kampanyasi oluyor, vodafonelu ise bakabilirsin

Avis biraz pahalı ya garenta , greenmotion , budget bildiğim güvenilir buralar var
Uzun zamandır kiralamıyorum ama dediğim gibi sağlam bi yerden kirala da başın ağrımasın

Ben surekli budgettan kiralama yapiyorum. Alirken kisa bir video cekiyorum onun disinda baska bir sey yapmiyorum. Birde Vodafone redlilere ozel kampanyasi oluyor, vodafonelu ise bakabilirsin
Vodofone değilim hocam varsa paylaşma şansın olur mu özelden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başım ağrımasından tırsıyorum ondan sizden tavsiye istedim :D

Kiraladiktan sonra ki deneyimini de yazarsan bence güzel olur, merak edenler için.

Vodofone değilim hocam varsa paylaşma şansın olur mu özelden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başım ağrımasından tırsıyorum ondan sizden tavsiye istedim :D
Hocam kod vermesine vereyimde araci teslim aldigin sirada da istiyorlar :) O yuzden biraz zor kullanilmasi

Bütün firmalar depozito istiyorlar ve bazıları benzini tek diş bazıları full veriyor nasıl verirse aynı öyle istiyor tek diş verdiği zaman eğer benzin fazlaysa ne para iadesi ne bir şey yapıyorlar galiba.

Kız arkadaşın da kullanacaksa onun da ehliyetini kaydettir. Sigorta sorun çıkarır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,997
Üyeler
197,599
Son üye
alibuba
Geri