🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Şu trendyol tarzı yerlerden ucuza satılan 70x30 veya 90x40 mousepadlardan al. Sonra klavyenin boyutuna göre keserek altına koy. Kaç kat koyacağın artık senin keyfine kalmış. Hem yüksekliği halletmiş olursun hem de yankı daha da azalır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hepsi iyi, switch olarak strawberry daha iyi deniyor ama denemeden yorum yapamayacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O sanırım firmware update ile düzeliyordu, videosunu alta bırakıyorum.

Video açıklamasında firmware linki var zaten, videodaki adımları takip ederek halledersin. Ama update yapılırken kabloyu sökmemeye dikkat et, brick yeme ihtimali var.
Şaka gibi adamın attığı linkte baidu diye bi siteye yönlendiriyor siteye kayıt olmadan indirilemiyor. Siteye kayıt olmak için sms gelmesi şart ama TR'de olduğumuz için sms gelmiyor kafayı yemelik tam ya

Şaka gibi adamın attığı linkte baidu diye bi siteye yönlendiriyor siteye kayıt olmadan indirilemiyor. Siteye kayıt olmak için sms gelmesi şart ama TR'de olduğumuz için sms gelmiyor kafayı yemelik tam ya
Ben de yönlendirme yapmıyor hocam, sana direkt drive a yükleyip atıyorum.

Ben de yönlendirme yapmıyor hocam, sana direkt drive a yükleyip atıyorum.

1781385279710.webp

Çok teşekkürler ama bahtsız bedevi gibiyim :D

Aula F87 Pro v2 önerildi ama bu klavye çok daha mı iyi ondan? Daha pahalı!
Aula F87 Pro'nun 10.000mah batarya ve 8K Hz kablolu olması dışında çok bir artısı yok. Ağır FPS oyuncusuyum ve manyetik klavyelerdeki gibi hissiyat kaybım olmasın diyorsanız F87 Pro V2 daha mantıklı onun dışında hissiyat, ses ve kalite bakımından Hi75C daha iyidir.

Knobun çevirince seai azaltıp artırması gerekmiyor mu? Bende klavye rgb parlaklığını arıtrıp azaltıyor. Ayrıca şarjın ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim

Knobun çevirince seai azaltıp artırması gerekmiyor mu? Bende klavye rgb parlaklığını arıtrıp azaltıyor. Ayrıca şarjın ne kadar kaldığını nasıl öğrenebilirim
Şarj FN + B olması lazım, ama kablolu modda göstermez diye biliyorum. Kablosuz modda da göstermiyorsa önceki sayfada firmware upgrada videosu attım, onu yapmalısın.

Knoba da 3-4 saniye basılı tutarsan ses moduna geçer.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim hocam. Kusura bakmazsan bir iki sorum daha olacak.

Kablosuz modda Fn+B yaptığımda, 1 den 0 a kadar tüm rakamların ışıkları yanıyor sanırım %100 dolu şu an değil mi?

Firmware güncellemesi için de uygulamadan denedim ama güncel olduğunu söylüyor fakat henüz bir güncelleme yapmamıştım normal mi?

Knob için de dediğini yapınca ses moduna geçti bu arada çok teşekkür ederim.

Firmware güncellemesi için de uygulamadan denedim ama güncel olduğunu söylüyor fakat henüz bir güncelleme yapmamıştım normal mi?
Normaldir hocam, sorunsuz çalışıyorsa update yapmakla uğraşma zaten. Boşa riske atmaya gerek yok.

Kablosuz modda Fn+B yaptığımda, 1 den 0 a kadar tüm rakamların ışıkları yanıyor sanırım %100 dolu şu an değil mi?
Evet hocam, sayılar ondalıklı olarak azalıyor. Atıyorum şarjın 70 civarındaysa 7 ye kadar yanar ışıklar.

knoba tıklayınca sesi mi kapıyor, yoksa video yada müziği mi durduruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,183
Üyeler
197,633
Son üye
ogünatiye
Geri