🔥İndirim G.Skill Ripjaws S5 16 GB 6000 Mhz Cl36 1x16 GB (9.999 TL)

ssd örnekti, konu ssd fiyatı değil. 2k’ya ssd var mı yok mu tartışmasına dönüştürmek konuyu yanlış okumak olur. burada mesele bütçe dağılımı
2k ya bişey alamazsın ayrıca hynix modül daha pahalı konumlanıyor zaten

2k ya bişey alamazsın ayrıca hynix modül daha pahalı konumlanıyor zaten
anladım sizde limit 2k da sabitleniyor o yüzden anlaşamıyoruz
Hahaha

Son düzenleme:
giriş seviyesi bir ekrankartı fiyatı resmen saçmalık... kabul edilebilir değil... ne yazık ki ben de 32gb rame 20k fiyat vermek durumunda bırakıldım! yok savaş yok petrol yok silikon hepsi oyun ya.. sömürmeye doyamadılar.. şu dünyayı

cl30 olması çok güzel, yani bu fiyat aralığına çıktıktan sonra bütçe problemi yoksa kesinlikle verilir ama vereceğin 1k fiyat 5fps(kapa tabir) artırmayacak bunu da göz önüne almak lazım. bu çerçevede bir seçim yapabilirsiniz. 2 tane alınca 2k fiyat oynar bu farkla bir ssd sisteme daha ekleyebilirsiniz mesela.
hocam fiyatlar maalesef boyle, indirim beklesem vatan disinda biyerde guzel bisey gelmicek buyuk ihtimalle oda gelir mi belli degil. viper venom daha f/p geldigi icin onu dusunuyordum cogunlukla rekabetci oyunlar oynuyorum zaten. bide bu model oc ile kolay bi sekilde cl28 yapilabiliormus bu dogru mu

2. elde takip ederseniz 14-15k'ya 16x2 bulunabiliyor, acil satmak isteyenler de oluyor. hatta 24-27 arası 32x2 de bulunuyor.
Tabi bu n11 deki ilanın peşin fiyatına 6 taksit imkanı olması da güzel,

maalesef ram fiyatlarının düşmesi bu saatten sonra çok belki yataya bağlar globalde fiyatlar ama dolardan dolayı biz 2 ayda bir daha yüksek fiyat görürüz.

Abi aşın artık vatan zamanında yaptı bir şeyler bitti gitti unutun artık şu an bu fiyat güzel. Yok vatan şöyle yaptı gargara yapar gibi aynı şeyleri söyleyip duruyonuz salın bi ya tekrar yaparsa bakarız ama a zamana kadar indirimlere laf etmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,472
Üyeler
197,486
Son üye
Grande-James
Geri