Kasksızlıktan Ceza Yedim Sisteme Düşmedi

180hz peek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
129
8-9 gün geçti üstünden kask takmıyordum 30-40 km de ilerlerken karşımdaki çevirmeye girdim malum antalya sıcak kask takmak istemedim polis hemen işlem yaptı 2 hafta içinde ödersen indirimli ödersin dedi 2500’ün yüzde 30’u 750 yapıyor hemen 750 tl ödemek istiyorum ama sisteme düşmüyor madem 2 hafta içinde düşmeyecek indirimli ödemenin ne anlamı kalıyor?

Herneyse işte ben yanlış anlamış olabilirim ama yine de mantıksız sisteme düşmemesi
ceza yazmamış olabilir ama benim bildiğim eve kağıt gelir o geldikten sonra düşer herhalde. Zaten eline herhangi bir belge geçmeden o süre başlamaz diye düşünüyorum. kağıt gelirse indirimliyse öde inidirm gelmediyse itiraz et

ceza yazmamış olabilir ama benim bildiğim eve kağıt gelir o geldikten sonra düşer herhalde. Zaten eline herhangi bir belge geçmeden o süre başlamaz diye düşünüyorum. kağıt gelirse indirimliyse öde inidirm gelmediyse itiraz et
Kağıt verdi elime de bilmiyorum

Ehliyete mi yazı yoksa kimliğe mi cezayı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu siteden sorgulama yaptın mı ?

hocam ceza 3500 lira indirimli hali 2500 zaten 1 hafta icinde dusmesi lazimdi e devlette su iki yeri kontrol eder misiniz
surucu belgesi ve sahislara yazilan ceza sorgulama
arac plakasina yazilan ceza sorgulama

Ceza yazdıysa anında sisteme düşüyor. Eskisi gibi bekleme yok. Yanlış yerden sorguluyorsundur.
Edevletten plaka sorgulama yapabilirsin. GİB den butun hepsini.

Ehliyete mi yazı yoksa kimliğe mi cezayı ?

bu siteden sorgulama yaptın mı ?
Kanka kağıt yok ama şahsıma yazdı

hocam ceza 3500 lira indirimli hali 2500 zaten 1 hafta icinde dusmesi lazimdi e devlette su iki yeri kontrol eder misiniz
surucu belgesi ve sahislara yazilan ceza sorgulama
arac plakasina yazilan ceza sorgulama
Hayır kağıtta 2500 yazıyordu ödersen %30 indirimli oluyor dedi

Kanka kağıt yok ama şahsıma yazdı

Hayır kağıtta 2500 yazıyordu ödersen %30 indirimli oluyor dedi
evet 2500 liraymis her sitede farkli bir sey yaziyor indirimle 1900 lira oluyor

ustteki hocamin attigi linkten ve yazdigim e devlet basliklarindan sorgulama yapabilir misin

evet 2500 liraymis her sitede farkli bir sey yaziyor indirimle 1900 lira oluyor

ustteki hocamin attigi linkten ve yazdigim e devlet basliklarindan sorgulama yapabilir misin
Hocam kendi e devletimde gözüküyor pttden ödemeyi yapacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,096
Üyeler
198,237
Son üye
dmrcghn
Geri