işin nirvanası @thepublicmansen bunları nereden nasıl görüyosun dayıcımindirim sayfası mı var yoksa siteyi sürekli takip mi ediyosun söylede ben sistem toplayacağım boşa malzeme almayım anakart ekran kartı direk sistem alıyım bedava gitmiş deminki sistem
Lg Ultrawide 34Wr50Qc-B 34'' 100Hz 5Ms Curved-Pbp Va Wqhd Siyah Monitör
kanka acil özele bakarmısınLg Ultrawide 34Wr50Qc-B 34'' 100Hz 5Ms Curved-Pbp Va Wqhd Siyah Monitör
Bu ürünü görebildin mi? bedava gibi bir şeye sattılar
başka modelmiş o pardon onu gormedımLg Ultrawide 34Wr50Qc-B 34'' 100Hz 5Ms Curved-Pbp Va Wqhd Siyah Monitör
Bu ürünü görebildin mi? bedava gibi bir şeye sattılar
ben baktığımda bunun düştüğünü göremedim 27 düştü bunu yanlış yazdılar sandımattıkları gibi gordum sonra bidaha bakmadım ama o fiyattaydı
bunu gormedım pardon diger modeli gordum sadeceben baktığımda bunun düştüğünü göremedim 27 düştü bunu yanlış yazdılar sandım
kaça düşmüştü hocam 34 inçben baktığımda bunun düştüğünü göremedim 27 düştü bunu yanlış yazdılar sandım
4799 olarak düştü ama göremedim anında mı bitti acaba, bedava bu fiyata düştüyse kaçırdıysam bir tık üzüleceğimkaça düşmüştü hocam 34 inç
bedavaymış harbi4799 olarak düştü ama göremedim anında mı bitti acaba, bedava bu fiyata düştüyse kaçırdıysam bir tık üzüleceğim![]()
kaça düştü monitör yeni gördümbedavaymış harbi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kaça düştü monitör yeni gördüm