Ps5 İndirim Gelir mi

abraxis

80+
Reaksiyon skoru
43
Ps5 alacağım (Taksit şart) indirim beklemeli miyim?
Bir de fp 4k TV öneriniz varsa bekliyorum

Ps5 alacağım (Taksit şart) indirim beklemeli miyim?
Bir de fp 4k TV öneriniz varsa bekliyorum
PS5'e indirim gelmez. Şu an Kahraman Konsol peşin alımda 29.500 TL'ye satıyor ama taksitle vade farkı koyar.

Şok market indirimi olacak gibi bir şey görmüştüm düz 5 için araştırmakta fayda var.

Güvenilir bir yer midir peki?
Evet ve PS5 için referans alınacak fiyat bu. E-ticaret siteleri komisyon kestiğinden satıcılar bunu son kullanıcıya yansıtıyor. Dolayısıyla genel bir indirim dönemi PS5 adına söz konusu değil. Yukarıdaki arkadaşın yazdığı doğru ama çok istisna bir durum. Senede 1 ya da 2 kez Şok, BİM, A101, Anpa Gross'ta denk gelebilirsen gelirsin.

Aksine hemen al hocam daha uygun olduğu zamanlar bunlar

Tarihte ilk kez çıkışından sonra yurtdışında bile zamlandı konsol. Şu an muhtemelen indirim almasının en uzak olduğu zamanı yaşıyoruz.

n11'den Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Ben sanırım bunu alacağım 9 taksit ile
Tarihte ilk kez çıkışından sonra yurtdışında bile zamlandı konsol. Şu an muhtemelen indirim almasının en uzak olduğu zamanı yaşıyoruz.
Aksine hemen al hocam daha uygun olduğu zamanlar bunlar
Evet ve PS5 için referans alınacak fiyat bu. E-ticaret siteleri komisyon kestiğinden satıcılar bunu son kullanıcıya yansıtıyor. Dolayısıyla genel bir indirim dönemi PS5 adına söz konusu değil. Yukarıdaki arkadaşın yazdığı doğru ama çok istisna bir durum. Senede 1 ya da 2 kez Şok, BİM, A101, Anpa Gross'ta denk gelebilirsen gelirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,841
Üyeler
197,560
Son üye
ihoflaz
Geri