İade ettiler sorgusuz sualsiz yenisini istedim geldiği gün bu fiyata düştü zatenanakarti degistirmemisler miydi? 16kya aldim diyordunuz.
işe bak. Sogutucu da mi bozuldu, bu kadar sans olamazİade ettiler sorgusuz sualsiz yenisini istedim geldiği gün bu fiyata düştü zaten![]()
Hocam konudaki anakartın aynısının laciverti. En büyük fark senin attığın back connectli. Alınır mı kesinlikle alınır 12k civarına daha dolu bir anakart yok. Hem siyah yok hem beyaz yok. ATX Boy beyaz anakartı bu fiyatlara bulmuşken lazımsa al direk bence. Hemde asus yani normalde çok şişik fiyatları olur.Başka konu açmaktansa burdan bi yazayim fiyati dusmus alinir mi alinmaz mi nedeni ile birlikte soyleyebilir misiniz?
Teşekkür ederimHocam konudaki anakartın aynısının laciverti. En büyük fark senin attığın back connectli. Alınır mı kesinlikle alınır 12k civarına daha dolu bir anakart yok. Hem siyah yok hem beyaz yok. ATX Boy beyaz anakartı bu fiyatlara bulmuşken lazımsa al direk bence. Hemde asus yani normalde çok şişik fiyatları olur.
Bi tık daha uygun bi model arıyosan bu da çok güzel anakart ama back connectli değil https://www.hepsiburada.com/sapphir...1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.1.5Başka konu açmaktansa burdan bi yazayim fiyati dusmus alinir mi alinmaz mi nedeni ile birlikte soyleyebilir misiniz?
Yok ya back connect model beyaz anakart bakıyorum. Incehesapta neden sadece parafa taksit var aglicamBi tık daha uygun bi model arıyosan bu da çok güzel anakart ama back connectli değil https://www.hepsiburada.com/sapphire-anakart-amd-am5-atx-pure-b850a-wifi7-52123-11-40g-p-HBCV0000AE5Z1F?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.1.5
Yok ya back connect model beyaz anakart bakıyorum. Incehesapta neden sadece parafa taksit var aglicam![]()
Bende yapikredi ve maximum var bil bakalim vatan sadece hamgi kartlara pesin fiyata taksit yapmiyorHocam geceleri burdada tam 12k olmasada 12.700e falan düştüğü oluyor. Burdaki taksitler belki daha uyar sana.ASUS TUF GAMING B850-BTF WIFI W AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF GAMING B850-BTF WIFI W AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
2 gün önce monitör de bozuldu Mardin de yaşıyorum da bunun sıcaklıkla alakası yok bana sağlam bir hoca lazımişe bak. Sogutucu da mi bozuldu, bu kadar sans olamazcok sicak sehirde mi yasiyorsunuz?