Yardım Asus Tuf 5070 Vs Lenovo Legion 5 5070

Rog 5060 kullandım rezaletti resmen ama malzeme olarak kalite olarak aynı ise tamam sıkıntı yok ama anakart ve başka şeyde sıkıntı yaşamazsam problem yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki şu 7 350 işlemci zayıf mı?
Yurt dışında legion inanılmaz satıyor bizim ülkede pek yaygın değil muhtemelen fiyatlardan dolayı

legion rog'un dengi

Rog 5060 kullandım rezaletti resmen ama malzeme olarak kalite olarak aynı ise tamam sıkıntı yok ama anakart ve başka şeyde sıkıntı yaşamazsam problem yok.

peki şu 7 350 işlemci zayıf mı?
zayıf değil

Soğutma ve performans nasıl hocam peki ayrıca 7 350 işlemci bana yeter mi?

7 255hx var arada 10k fark var 100 çıkıyor o kadarda çıkmak istemiyorum.
350 fps oyunlarinda biraz yetersiz kalabilir l3 bellegi dusuk biraz ama gene de tuf alinmaz gibi acer daha iyidir bence

Soğutma ve performans nasıl hocam peki ayrıca 7 350 işlemci bana yeter mi?

7 255hx var arada 10k fark var 100 çıkıyor o kadarda çıkmak istemiyorum.
İşlemci laptopta o kadar önemli değil de ekran kartı 12 gb versiyonu olaydı iyiydi. 90k biraz pahalı. Gamegarajın ürünlerini çok övüyolardı alanlarda memnun bakabilirsin

İşlemci laptopta o kadar önemli değil de ekran kartı 12 gb versiyonu olaydı iyiydi. 90k biraz pahalı. Gamegarajın ürünlerini çok övüyolardı alanlarda memnun bakabilirsin
Gamegarajta 2 sene serviste çalışan birinin pc ler hakkında söylediklerini duyduktan sonra allah alana sabır versin diyorum ben zaten left dead cs 2 birde gmod oynuyorum ama memory hatası yemesem 5060 alacağım ama kanser edecek.

350 fps oyunlarinda biraz yetersiz kalabilir l3 bellegi dusuk biraz ama gene de tuf alinmaz gibi acer daha iyidir bence
acer fiyat iyi ama korkutuyor.

Gamegarajta 2 sene serviste çalışan birinin pc ler hakkında söylediklerini duyduktan sonra allah alana sabır versin diyorum ben zaten left dead cs 2 birde gmod oynuyorum ama memory hatası yemesem 5060 alacağım ama kanser edecek.

acer fiyat iyi ama korkutuyor.
Hocam öyle düşünüyorsan asusun bile servisi leş. Hiçbir ürünü almıyo olman lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,967
Üyeler
197,590
Son üye
burakzdmr
Geri