Kaynak Kitapların Pdflerine Nasıl Ulaşabilirim?

Reaksiyon skoru
1,110
merhabalar okul bitti ve artık 11.sınıf oluyorum okuduğum lise iyi bir lise sanırsam %2 ile girmiştim yalan yok kıcımız biraz kalktı her neyse 2 senedir yazılı haftaları harici ne ders çalıştım ne ders dinledim o arka 4lü tayfadanım ve artık yavaştan tyt çalışmam gerektiğini düşünüyorum ama nereden başlamam gerektiği hakkında hiçbir bilgim yok açıkcası ipade fen ve matematik kaynak kitapları indirip oradan konu çalışmayı planlıyordum fakat hangi kaynağı indirmeliyim veya kaynakları nasıl/nereden indirebilirim onu da bilmiyorum. ders çalışmaya nereden başlayacağım hakkında olmasa da en azından kaynak kitap işi için yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

Telegram guruplarından neredeyse her kaynağı rahatlıkla bulabilirsin

Hangi kaynağı indireceğin konusunda ise zaten tonla yt shorts var neyin ne olduğunu söyleyen zamanla zaten ister istemez hakim oluyorsun kaynaklara

Ben katıldım gayet memnunum her şey var

Ben katıldım gayet memnunum her şey var
Telegram guruplarından neredeyse her kaynağı rahatlıkla bulabilirsin

Hangi kaynağı indireceğin konusunda ise zaten tonla yt shorts var neyin ne olduğunu söyleyen zamanla zaten ister istemez hakim oluyorsun kaynaklara
teşekkürler hocam

telegrama gir kanalları bul 2000 yılında çıkmış vestel çamaşır makinesinin kullanma kılavuzuna kadar bulursun. Kaynak önerisi istiyorsan eğer altyapın yoksa sıfırdan başlatan kaynaklara bak çap-karekök yayınlar-acil yayınları vs. Ondan sonra biraz daha orta seviyeye geç 345-3d-limit-bilgisarmal-en son apotemi-orijinal.

telegrama gir kanalları bul 2000 yılında çıkmış vestel çamaşır makinesinin kullanma kılavuzuna kadar bulursun. Kaynak önerisi istiyorsan eğer altyapın yoksa sıfırdan başlatan kaynaklara bak çap-karekök yayınlar-acil yayınları vs. Ondan sonra biraz daha orta seviyeye geç 345-3d-limit-bilgisarmal-en son apotemi-orijinal.
tamamdır hocam çok teşekkür ederim

Geri