abshdjjnzbs
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 70000
70k bütçem var bu laptopu düşünüyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/846710
Kaliteli bilindik olsun dersen 75k ya hp omen 32gb ramli var atabilirim ama buda alınır. Arkadaşın attığı thunderbot u alma düzgün servisi yok ve kasa kalitesi olarak aynı hiçbir ekstrası yok ram dışında.70k bütçem var bu laptopu düşünüyorum https://www.gaming.gen.tr/urun/846710
Gameraiderin de yok diye biliyorum. Servislik bir durumda gaming genin eline düşersiniz kısacası.Kaliteli bilindik olsun dersen 75k ya hp omen 32gb ramli var atabilirim ama buda alınır. Arkadaşın attığı thunderbot u alma düzgün servisi yok ve kasa kalitesi olarak aynı hiçbir ekstrası yok ram dışında.
O yüzden dedim hp omen var 75k a ya o daha mantıklı diye ama thunderbottan iyidir yine servisiGameraiderin de yok diye biliyorum. Servislik bir durumda gaming genin eline düşersiniz kısacası.
O da doğru tabii konu sahibinin isteklerine göre değişir daha performanslı bir laptop istiyorsa Thunderobot. Pilde kullanabilirim ve servisi iyi olsun diyorsa Omen.O yüzden dedim hp omen var 75k a ya o daha mantıklı diye ama thunderbottan iyidir yine servisi
hp omenin linki atabilirseniz bakarım teşekkürlerKaliteli bilindik olsun dersen 75k ya hp omen 32gb ramli var atabilirim ama buda alınır. Arkadaşın attığı thunderbot u alma düzgün servisi yok ve kasa kalitesi olarak aynı hiçbir ekstrası yok ram dışında.
hp omenin linki atabilirseniz bakarım teşekkürler
Trendyol'da daha ucuz.![]()
HP Omen BQ1Y6EA Intel Core Ultra 7 255H 32GB 1TB SSD RTX5070-8GB Freedos 16" WUXGA 165Hz Taşınabilir Bilgisayar
HP Omen BQ1Y6EA Intel Core Ultra 7 255H 32GB 1TB SSD RTX5070-8GB Freedos 16" WUXGA 165Hz Taşınabilir Bilgisayar ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Plus a özel indirime girmiş bu laptop için güzel fiyat daha mantıklı alternatif yok markası serisi güzel kaliteli uğraştırmayacak laptop olsun diyorsan. @abshdjjnzbsTrendyol'da daha ucuz.
![]()
HP Omen BQ1Y6EA Intel Core Ultra 7 255H 32GB 1TB SSD RTX5070-8GB Freedos 16
Omen BQ1Y6EA Intel Core Ultra 7 255H 32GB 1TB SSD RTX5070-8GB Freedos 16www.trendyol.com
Plus a özel indirime girmiş bu laptop için güzel fiyat daha mantıklı alternatif yok markası serisi güzel kaliteli uğraştırmayacak laptop olsun diyorsan. @abshdjjnzbsi9 14900hx den iyi mi ultra 7 255