Mssa 2x diğeri de 8x teAnti lasing x16 İse çok fps yer msaa da 8x falansa iyice düşer onlara bir bak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anti lasing x16 İse çok fps yer msaa da 8x falansa iyice düşer onlara bir bak
aldığıma pişmanım zaten bu kartı parasını haketmiyor bence keşke 5 bin daha verip 9070 xt alsaydım diyorum bazenDostum oyunları 2k yüksek veya ultrada kafan rahat oynamak için en aşağı 5070Ti gerekli artık bunu kabullenip ona göre ayar çek oyunlara. Bir de rt gibi çok gerek olmayan sistemden çok yiyen ayarları da kapatıver. O kartla rt ile işin olmayacak.
Ciddi misin 30 bin verdim demealdığıma pişmanım zaten bu kartı parasını haketmiyor bence keşke 5 bin daha verip 9070 xt alsaydım diyorum bazen
oem paketin içinde geldi 28 bin yazıyor faturada 3 ay kadar olduCiddi misin 30 bin verdim deme
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İmkanın varsa iade et bence 14 gün geçti mi nerden aldın
Sağlık olsun kartın keyfini çıkarmaya çalış konu açmış olsaydın baştan uyarirdikoem paketin içinde geldi 28 bin yazıyor faturada 3 ay kadar oldu
zararına satıcam 9070xt alıcam artık yapacak bir şey yok...Sağlık olsun kartın keyfini çıkarmaya çalış konu açmış olsaydın baştan uyarirdik
Güzel bir 9070de bulabilirsin 27-28 e hocam oda çok iyizararına satıcam 9070xt alıcam artık yapacak bir şey yok...