Yeni alınan 9060XT ekran kartında görüntü gelmiyor

650W PSU ile denedim düzelmedi yarın bir bilgisayarcıya götürüp kart başka sistemde çalışıyor mu ona bakacağım.

PSU dan kaynaklı yüksek ihtimalle 600w lik bı PSu nün rtx 5060 i calostiramadigina şahit oldum

reis pc açılıyor ama anakarta güç geliyor klavye mouse ısıkları yanıyor yetmese bunların yanmaması lazım değil mi ve ya direkt pc nin kapanması
Tam belli olmaz bende ekran gelip sonra PC cokuyodu klavye filan tepki vermiyodu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tam belli olmaz bende ekran gelip sonra PC cokuyodu klavye filan tepki vermiyodu
Yeni ekran kartı sonuçta bozuk gelmesi birazdaha düşük ihtimal bu tür kartlar anlık yüksek akımlar cekiyo PSU korumaya alıyordur kendini yada anakart tarafında bu saglaniyodur

Yeni ekran kartı sonuçta bozuk gelmesi birazdaha düşük ihtimal bu tür kartlar anlık yüksek akımlar cekiyo PSU korumaya alıyordur kendini yada anakart tarafında bu saglaniyodur
yani bilmiyorum deneyebilecek bişeyim kalmadı sanırım herşeyi denedim tek kalan iade etmek

sorun anakartta yanlış yazmışım b550 ye geçince sorun çözüldü

evet b550 ye geçince sorun çözüldü neden bilmiyorum a320 ile çalışmadı ekran kartı
Zamanında bende hd7750 vardı bir türlü anakartta çalışmamıştı benzer bir sorun demekki

Anakarti değiştirince mi sorun çözüldü
Muhtemelen seninde sistem anakarta değişince düzelecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,856
Üyeler
198,205
Son üye
selimwnchster