Hardiel
80+
- Reaksiyon skoru
- 463
Hocam sıkıntı şu bir problem olduğunda satıcı geri dönüş bile yapmıyor5-6 arkadaş kendi sitesinden alışveriş yaptık sorunsuz şekilde.
Hocam sıkıntı şu bir problem olduğunda satıcı geri dönüş bile yapmıyor5-6 arkadaş kendi sitesinden alışveriş yaptık sorunsuz şekilde.
kendi sitesinde 4k gosteriyor bedava valla son stogu cektimemin değilim ama bunun fiyatı da çok iyi değil mi https://www.trendyol.com/machenike/...080612&filterOverPriceListings=false&sav=true
piyasasını bilen var mıdır
Fiyatlar bayağı uygun hocam, dediğim gibi ondan dolayı paylaştım. AliExpress'ten almış gibi düşünmek lazım. Kulaklığın fiyatı bayağı iyiydi, Çin'den alsam muhtemelen daha pahalıya alırdım. Sıkıntı çıkarsa iade ederim; aracı platformdan aldığım için iadede sıkıntı çıkarmazlar diye düşünüyorum.Bence ConnectGame den farkları yok. Paylaşılmayı hak etmeyen bir satıcı. Ürün bozulursa insanların ulaşabileceği bi kanalları bile yok...
17 dakika ile kaçırdık kulaklık kaç liraydı ?emin değilim ama bunun fiyatı da çok iyi değil mi https://www.trendyol.com/machenike/...080612&filterOverPriceListings=false&sav=true
piyasasını bilen var mıdır
kral inceleme atabilirmisin net bir şey bulamadım hakkında da açılıca çince müzik çalanlardan falanmı şüphelendirdi fiyat baya iyi amaBen aldım gitti ya baya iyiymiş özellikleri fiyatına göre konu açsam mı bilemedim ama
bitmiş bile yazamadan17 dakika ile kaçırdık kulaklık kaç liraydı ?
İyi fiyatmış hayırlı günlerde kullan
Evde 2 tane red switch klavye var ikiside giriş seviye , leaven k 780 , everest red switch klavye , bunu almaya değer mi diye düşünüyorum100TL Trendyol plusa özel kod çıkıyor sepet aşamasında onu uygulayın başlıktaki fiyata gelecektir Kendi sitesinde 1800TL gibi bir fiyatı var bu fiyatta manyetik klavye iyi gibi geldi bana 8k hertz özelliği de varmış ihtiyacı olan değerlendirebilir.
![]()
Machenike K500-M61 Magnetic Silver Switch Hall Effect RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
K500-M61 Magnetic Silver Switch Hall Effect RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
kral inceleme atabilirmisin net bir şey bulamadım hakkında da açılıca çince müzik çalanlardan falanmı şüphelendirdi fiyat baya iyi ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bitmiş bile yazamadan
İyi fiyatmış hayırlı günlerde kullan
Evde 2 tane red switch klavye var ikiside giriş seviye , leaven k 780 , everest red switch klavye , bunu almaya değer mi diye düşünüyorum
Fiyatına göre iyi hocam bence klavyelerden çok anlamam ama @federalper hocam daha iyi bilir oyuncu ekipman işiniHocam klavye nasıl klavye konusunda kulaklık konuşuluyor, e açsanıza ona da bi konu stok bittiyse de bitmediyse de. Klavye nasıl aldım ama değer mi fiyatına, aslında kablosuz düşünüyordum ama bu kabloluymuş
Stok yoksa ceza yiyorsun , yanlış bilgi vermekten , ben yedimde biliyorumHocam klavye nasıl klavye konusunda kulaklık konuşuluyor, e açsanıza ona da bi konu stok bittiyse de bitmediyse de. Klavye nasıl aldım ama değer mi fiyatına, aslında kablosuz düşünüyordum ama bu kabloluymuş
Hocam sıcak fırsatlars değil de normal konu da açılabilir eğer çok iyi fiyatsa ama bilemedim stok bitmiş sanırımStok yoksa ceza yiyorsun , yanlış bilgiden
Hocam manyetik yazıyor ama özelliklerle mekanik klavye diyor,.manyetik klavye olmuyor mu buBöyle bir inceleme bulabildim sadece. Bir de yapay zeka bayağı iyi dedi. Fiyatına göre özellikleri, şarjı 120 saat gidiyormuş, ANC de var; o beni tav etti biraz hocam.Selamlar!
Machenike GX60 gri kablosuz Gaming kulaklık sipariş etmiştim birkaç gün geciken kargom sonunda geldi, dedim ki bari deneyimlerimi yazayım da benim gibi araştırma yapanlara bir fikir olsunözür mahiyetinde bir de HUB300 göndermişler hiç beklemiyordum o kadar işime yaradı ki benim PC kasasında ekstra yer yok çift monitörde kullanıyorum ekstra hoparlör falan da var kısacası çok işime yaradı.
ilk izlenim:
Kutusunu ilk açtığımda bayağı kaliteli durdu. Rengi zaten bayağı hoşuma gitti, o mat gri ve LED ışıklar bayağı şık duruyor. Kafama taktım, ilk aklıma gelen “oha bu...
- lacoste5511
- Cevaplar: 0
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Fiyatına göre iyi hocam bence klavyelerden çok anlamam ama @federalper hocam daha iyi bilir oyuncu ekipman işini