9070 XT Pc Toplama Tavsiye

Reaksiyon skoru
4
asus prime 9070 xt 35000Tl
r7 7800x3d 14750TL
Asus ProArt B850-Creator 14500Tl
Corsair Vengeance 32 GB (2x16) 23400Tl
lexar m2 ssd pci 4.0 2 tb 11700
asus proart 602 13400Tl
asus prime 850 wt psu 6150Tl
asus proart 360 sıvı soğutma 7900Tl
bu parcalari tek tek alacam indirim yakaladikca parcalarada bi hata varmi yada değiştir dediginiz bi sey varsa önerilere açığım

Sıvı soğutma arctic liquid freezer 3 pro yada corsair nautilus 360 rs argb ile değiştir o kadar para vermene gerek yok asusa

Psu yu bilmiyorum ne kadar kaliteli arkadaşlar yardımcı olurlar ama benim tavsiyem rajintek cratos 850w gold olur

Proart seviyorsun sanırım paran varsa bir şey diyemem ama bence o kasaya da o paraları vermek gerçekten gereksiz gibi geldi bana çok daha güzel çok daha kaliteli kasalar var çok daha uygun fiyatlara kasadan kar edeceğin para ile çok daha iyi bir işlemci yada ekran kartı alırsın o kadar söyleyeyim sen anla.

Anakartta da aynı şekilde farklı modellere yönelebilirsin nerden baksan kasayı anakartı ve soğutmayı değiştirirsen 15k kadar kar edebilirsin pro art almakta ısrarcı isen bir şey diyemem ama gerek yok çok daha güçlü bir işlemci yada ekran kartı alabilirsin o paraya.

Umarım aldığınız sistem içinize sinerse iyi forumlar.

asus prime 9070 xt 35000Tl
r7 7800x3d 14750TL
Asus ProArt B850-Creator 14500Tl
Corsair Vengeance 32 GB (2x16) 23400Tl
lexar m2 ssd pci 4.0 2 tb 11700
asus proart 602 13400Tl
asus prime 850 wt psu 6150Tl
asus proart 360 sıvı soğutma 7900Tl
bu parcalari tek tek alacam indirim yakaladikca parcalarada bi hata varmi yada değiştir dediginiz bi sey varsa önerilere açığım
7800x3D 13.300 mü neydi pttavm inventus bilgisayar satıcılı mobilden dene belki devam ediyodur.
Ekran kartını Sapphire 9070xt Pulse yapsan iyi olur daha serin çalışan bi kart.
Ben psu'yu Corsair RM850x alırdım bütçen çıkıyorsa. Gerekirse anakarttan biraz bütçe kes bence çok fazla bütçe ayırmışsın oraya.
Kasa efsane pahalı. Yarı fiyatına bi kasa baksan 9800x3D alabiliyosun bu açıdan bakınca bence sana da saçma gelir.
Arctic LF III pro 5600 lira civarı gayet sağlam bi sıvı soğutma. Biraz asus fanboy gördüm seni hocam :)

Sıvı soğutma arctic liquid freezer 3 pro yada corsair nautilus 360 rs argb ile değiştir o kadar para vermene gerek yok asusa

Psu yu bilmiyorum ne kadar kaliteli arkadaşlar yardımcı olurlar ama benim tavsiyem rajintek cratos 850w gold olur

Proart seviyorsun sanırım paran varsa bir şey diyemem ama bence o kasaya da o paraları vermek gerçekten gereksiz gibi geldi bana çok daha güzel çok daha kaliteli kasalar var çok daha uygun fiyatlara kasadan kar edeceğin para ile çok daha iyi bir işlemci yada ekran kartı alırsın o kadar söyleyeyim sen anla.

Anakartta da aynı şekilde farklı modellere yönelebilirsin nerden baksan kasayı anakartı ve soğutmayı değiştirirsen 15k kadar kar edebilirsin pro art almakta ısrarcı isen bir şey diyemem ama gerek yok çok daha güçlü bir işlemci yada ekran kartı alabilirsin o paraya.

Umarım aldığınız sistem içinize sinerse iyi forumlar.
teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7800x3D 13.300 mü neydi pttavm inventus bilgisayar satıcılı mobilden dene belki devam ediyodur.
Ekran kartını Sapphire 9070xt Pulse yapsan iyi olur daha serin çalışan bi kart.
Ben psu'yu Corsair RM850x alırdım bütçen çıkıyorsa. Gerekirse anakarttan biraz bütçe kes bence çok fazla bütçe ayırmışsın oraya.
Kasa efsane pahalı. Yarı fiyatına bi kasa baksan 9800x3D alabiliyosun bu açıdan bakınca bence sana da saçma gelir.
Arctic LF III pro 5600 lira civarı gayet sağlam bi sıvı soğutma. Biraz asus fanboy gördüm seni hocam :)
mantıklı dedigin aslında ama ekran kartı Sapphire almak mantıklı mı iyi bi markami

Fiyatlardan bağımsız güzel ve dengeli bir sistem olmuş, PSU'yu prime değil de TUF serisi almanız daha iyi olabilir, aralarında ciddi fiyat farkı olmuyor.

Pulse , Primedan daha iyi ve daha ucuz

Ram muhtemelen 6000mhz cl36 alacaksın 2 adet şundan al:

B850 creator iyi model şunu alın o fiyata daha ucuza da çok yeterli anakartlar var bu arada bu kadar çıkmanıza gerek yok.

Proart kasaya o kadar para verilmez şu ikisinden birini alın geçin dehşet hava akışı var:

PSU değişin daha çıkılabilir psu için bu arada en minimum bu olsun:

Soğutucu 3'ü de iyi model istediğini seç:

Para kalmıştır 9800x3d'ye çıkmak için işlemciyi 9800x3d yaparsınız

Geri