RPchepfoxCS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 573
satıcı yanlış girince biz niye mağdur oluyoruz yavbüyük ihtimal iptal olacak![]()
stok bitince alınan hata o adresle alakalı degilSaçmalık, adresinize gonderilememektedir gfalan, yahu ben trakyadayım trakyaya göndermiyorsan kapat o dukkanı... amazonda nerden buluyor boyle aptalları anlamıyorum...
umarım yanılırsın2 gün sonra sahte kargo etiketi basılır 5 7 gün geçer otomatik iptale düşer. daha amazonda 3. taraf satıcısından hatalı fiyatlı ürünün elime ulaştığına şahit olmadım 30 40 siparişi geçmiştir böyle aldığım bakalım bunda yanılcakmıyım umarım yanılırım![]()
bu sefer 1 dakika durdu stokta kart değiştim sepettte o kadar diyimArkadaşlar siz elinizde kart telegram f5 mi spamlıyorsunuz bu nasıl bi hızdır
ben gecenlerde kasa almak icin denedim yine bu hatayı verdi, sonra baska bir ssd denedim yine aynı hata, stokta 17 yazıyor hatta sn850x 2 tb halada var ve gonderilmiyor uyarısı halen var...stok bitince alınan hata o adresle alakalı degil
kesinlikle öyle olacak bu tür fiyatlandırma şeylerinde kargo kodu sıkıyorlar öylede kalıyor amazon satsa havada karada gelirde başka satıcılarda paso iptal2 gün sonra sahte kargo etiketi basılır 5 7 gün geçer otomatik iptale düşer. daha amazonda 3. taraf satıcısından hatalı fiyatlı ürünün elime ulaştığına şahit olmadım 30 40 siparişi geçmiştir böyle aldığım bakalım bunda yanılcakmıyım umarım yanılırım![]()
stok sayısı sonradan guncelleniyor bittiginde adrese gonderılemez yazıyorben gecenlerde kasa almak icin denedim yine bu hatayı verdi, sonra baska bir ssd denedim yine aynı hata, stokta 17 yazıyor hatta sn850x 2 tb halada var ve gonderilmiyor uyarısı halen var...
nerdeAha ram düştü şimdi de