❌İndirim Bitti! Kıoxıa Excerıa Plus G3 1tb 2.709₺

2 gün sonra sahte kargo etiketi basılır 5 7 gün geçer otomatik iptale düşer. daha amazonda 3. taraf satıcısından hatalı fiyatlı ürünün elime ulaştığına şahit olmadım 30 40 siparişi geçmiştir böyle aldığım bakalım bunda yanılcakmıyım umarım yanılırım :kizginpeepo:

Ekler

• 1781703051407.webp
    1781703051407.webp
    20.3 KB · Hit: 97
Saçmalık, adresinize gonderilememektedir gfalan, yahu ben trakyadayım trakyaya göndermiyorsan kapat o dukkanı... amazonda nerden buluyor boyle aptalları anlamıyorum...

2 gün sonra sahte kargo etiketi basılır 5 7 gün geçer otomatik iptale düşer. daha amazonda 3. taraf satıcısından hatalı fiyatlı ürünün elime ulaştığına şahit olmadım 30 40 siparişi geçmiştir böyle aldığım bakalım bunda yanılcakmıyım umarım yanılırım :kizginpeepo:
umarım yanılırsın :D

stok bitince alınan hata o adresle alakalı degil
ben gecenlerde kasa almak icin denedim yine bu hatayı verdi, sonra baska bir ssd denedim yine aynı hata, stokta 17 yazıyor hatta sn850x 2 tb halada var ve gonderilmiyor uyarısı halen var...

kesinlikle öyle olacak bu tür fiyatlandırma şeylerinde kargo kodu sıkıyorlar öylede kalıyor amazon satsa havada karada gelirde başka satıcılarda paso iptal

ben gecenlerde kasa almak icin denedim yine bu hatayı verdi, sonra baska bir ssd denedim yine aynı hata, stokta 17 yazıyor hatta sn850x 2 tb halada var ve gonderilmiyor uyarısı halen var...
stok sayısı sonradan guncelleniyor bittiginde adrese gonderılemez yazıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,788
Üyeler
197,753
Son üye
Erdinger
Geri