Vergini ödemezsen onlar seni katlıyor dikkat etStarbucks'dan kahve almak yerine hisse alın, 25 yıl sonra parayı kat kat katlarsınız gibi öneriler gördüm. Sizce almaya değer mi?
Alıntıyı görüntüle
ben olsam yapay zeka şirketlerine yatırırım chatgpt gemini nvıdıa veya baykara . baykara yapabiliyormuyuzStarbucks'dan kahve almak yerine hisse alın, 25 yıl sonra parayı kat kat katlarsınız gibi öneriler gördüm. Sizce almaya değer mi?
Alıntıyı görüntüle
sen bi kahve icmicen cocugun zengin olacak bence okeystarbuckstan zaten alinmaz da 25 yil ne kardes o da komikmis 25 yil mi bekletecez kahve parasini
@Mertpk bilgili biri bu konudaStarbucks'dan kahve almak yerine hisse alın, 25 yıl sonra parayı kat kat katlarsınız gibi öneriler gördüm. Sizce almaya değer mi?
Alıntıyı görüntüle
Baykar halka açık değil şuan, Aselsan falan var.ben olsam yapay zeka şirketlerine yatırırım chatgpt gemini nvıdıa veya baykara . baykara yapabiliyormuyuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sen bi kahve icmicen cocugun zengin olacak bence okey
baykar daha revançta ya aselsana göre daha cok kar ettirirdiBaykar halka açık değil şuan, Aselsan falan var.
Aselsan da fena ettirdi son yıllarda ama devamı gelir mi bilemem.baykar daha revançta ya aselsana göre daha cok kar ettirirdi