🔥İndirim Asus Rog Xbox Ally X - 48,2 Bin TL

o çip tutmıcak bundan 10 yıl öncede denedi daha windows 8 i açamıyordu işlemci rezil oldular direk işlemci departmanını kapattılar yene micrasoft destekliydi
Nvidia zaten cpu uretiyor? super bilgisayar cpulari vs. 10 yilda cok sey degisti Nvidia yonunde (de) hatta 1 senede bile. Yapay zekanin oncusu olarak yeni cpu tasariminda simdiden bircok firmanin destegini almislar. Eskiden lisans alamamalari en buyuk sorundu, simdi dengeler degisti, Intel iflas bayragini acmaya hazirlanirken Nvidia ve hukumet fonlamasiyla kendine gelebildi.

Yakin gelecekte degil belki ama Intelin hazirdaki patentlerini bambaska noktaya surukleyebilir, firmanin yatirim istegine bagli olarak. Apple gibi ekosistem yaratmaya calisacaklardir.

Ben el konsolun da oyun oynayamıyorum. İlk çıkanı almıştım Z1 olanı şarjı erken bitiyordu sürekli şarjda oynamakta sıkıntı şarjdan çekince de gücü düşüyor. Baktım olmuyor satmıştım. Bunlar nasıl bilmem tabi.

Şu nvidianın yeni çipini beklemek lazım bunlar için
Siz inanıyo musunuz o çipli herhangi bir cihazı alabileceginize😂🤣
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia zaten cpu uretiyor? super bilgisayar cpulari vs. 10 yilda cok sey degisti Nvidia yonunde (de) hatta 1 senede bile. Yapay zekanin oncusu olarak yeni cpu tasariminda simdiden bircok firmanin destegini almislar. Eskiden lisans alamamalari en buyuk sorundu, simdi dengeler degisti, Intel iflas bayragini acmaya hazirlanirken Nvidia ve hukumet fonlamasiyla kendine gelebildi.

Yakin gelecekte degil belki ama Intelin hazirdaki patentlerini bambaska noktaya surukleyebilir, firmanin yatirim istegine bagli olarak. Apple gibi ekosistem yaratmaya calisacaklardir.
Alamayacagınız çipler icin kavga etmeye gerek yok gencler son kullanıcı icin üretilen bir ürün değil normal bir kullanıcının erişemeyecegi fiyatlarda olacak.

Alamayacagınız çipler icin kavga etmeye gerek yok gencler son kullanıcı icin üretilen bir ürün değil normal bir kullanıcının erişemeyecegi fiyatlarda olacak.
Parayla imanın kimde olduğu bilinmez

kavga etmiyoruz ki :)
son kullanicinin erisebilecegi bir noktaya da gelebilir uzun vadede, izleyip goruruz artik. bir yayinda izlemistim tahmini 4000$ filan mi deniliyordu neydi hatirlamadim, ulasilamayacak meta da degil aslinda.

Parayla imanın kimde olduğu bilinmez
İşte Allah para vermişte akıl vermemiş diye bir söz vardır. Türkiyede bu cpunun kullanıldıgı sparklar 300k larda dolasıyor. Hele birde laptop olunca fiyat katlanacak. Ben size yd fiyatını soyleyeyim direk eğer ssdlerin fiyatları değişmezse günümüzde 5k dolardan acılısını yaparlar bu laptopun. Türkiyeye geliside vergisiydi zartıydı zurtuydu 8k doları gecer. Heveslenmeyin bosa.

Ben el konsolun da oyun oynayamıyorum. İlk çıkanı almıştım Z1 olanı şarjı erken bitiyordu sürekli şarjda oynamakta sıkıntı şarjdan çekince de gücü düşüyor. Baktım olmuyor satmıştım. Bunlar nasıl bilmem tabi.
ROG Ally X'de 80 Whr batarya var. İşlemcisi her ne kadar pek performans artışı sağlamasa da enerji verimliliği odaklı önemli yenilikler mevcut.
Z1 Extreme olan modellere göre pilinin 2-2,5 saat daha fazla gittiği söyleniyor.

kavga etmiyoruz ki :)
son kullanicinin erisebilecegi bir noktaya da gelebilir uzun vadede, izleyip goruruz artik. bir yayinda izlemistim tahmini 4000$ filan mi deniliyordu neydi hatirlamadim, ulasilamayacak meta da degil aslinda.
Şöyle bi 10 20 sene sonra belki iste😂 bu tür cihazların alıcısı biz değiliz yani gamerlar değil.

Şöyle bi 10 20 sene sonra belki iste😂 bu tür cihazların alıcısı biz değiliz yani gamerlar değil.
Bu laptop gamerlar icin uretilmiyor ki zaten ilk etapta :) ozellikle yapay zeka ve programlamayla ugrasanlar hedef aliniyor(nus). Nvdianin gamerlari taktigi pek yok malesef, ilerde degisir umarim.

Bu laptop gamerlar icin uretilmiyor ki zaten ilk etapta :) ozellikle yapay zeka ve programlamayla ugrasanlar hedef aliniyor(nus). Nvdianin gamerlari taktigi pek yok malesef, ilerde degisir umarim.
İşte konuda kim dediyse artik bilmiyorum nvidianın cpuyu bekleyin el konsolu icin denmis ya ona ithafen yazdım.

Yoksa gencler soyle bir olay var günümüzde son nesil iphonelar aaa oyunları 30 ila 60 fps arasında oynatabiliyor bunlar birde düz a serisi işlemcili modeller. Appleın bir konsol yapıp icine m5 attıgını dusunsenize. Gerekli optimizasyon oyun şirketleri tarafından yapılırsa her oyunu cok rahat 60 sabit oynatır hemde uzun saatler boyunca. Da iste kim izin verir bu duruma

ROG Ally X'de 80 Whr batarya var. İşlemcisi her ne kadar pek performans artışı sağlamasa da enerji verimliliği odaklı önemli yenilikler mevcut.
Z1 Extreme olan modellere göre pilinin 2-2,5 saat daha fazla gittiği söyleniyor.
Pil güzel olmuş da pilde çalışırken 3A oyunları oynatabiliyor mu ona da bakmak lazım. Z1 ile Z2 arasında çok fark yok diyorsanız oynatmaz.

Zaten cihazın tek sevmediğim yanı bataryası. Türkiyede şu yüksek kapasiteli bataryayı satan olsa hemen alıp değiştirecem. Şimdilik Havit powerbank aldım 27lik olanı. 30w mod Assassins Creed Oddysey 2 saat oynatabiliyor powerbank. Genelde cihazın kendi bataryasını yüzde 80e sabitleyip hep güce takılı kullanıyorum 30w modunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,488
Üyeler
197,699
Son üye
taktaktakirdama
Geri