350TL lik kupon aldım hocam alt limitsiz. Ama 15 gün sonra devreye giricekmis. Akıllılar valla hemen verseydiler kupon+Hepsiburada bakiye+ 3 taksitle beleşe getirecektim elimdekini iade edip.Hepsiburada müşteri hizmetlerine söyle hocam, aradaki farkı kupon olarak veriyorlar. Yapmazlarsa iade et, bunu al. Arada az fark yok sonuçta.
Şimdi aldıkda haftayada 850 tl ye satmasınlarson bir yılın en düşüğü bu fiyattan önce en fazla 1550ye düşmüş. Geçenlerde 1650 iken konusu açıldı çoğu kişi aldı. Şimdi o indirimli fiyattan 500 daha düşmüş tabi ucuz
350TL lik kupon aldım hocam alt limitsiz. Ama 15 gün sonra devreye giricekmis. Akıllılar valla hemen verseydiler kupon+Hepsiburada bakiye+ 3 taksitle beleşe getirecektim elimdekini iade edip.
İyi hocam tabi ya ihtiyacım vardı 350TL de kupon verdiler o yüzden çok üzülmüyorum yapacak bir şey yok.kanki gene çok paraya almamışsın. iyi fiyat
Alıntıyı görüntüle
bunu 3000den dayıma orijinali 5000 diye satar 850 likten alırım. birilerinin akrabaları dolandırması lazım mecburŞimdi aldıkda haftayada 850 tl ye satmasınlar![]()
Telefonunuz için en uygun adaptörü seçerken ambalajında veya teknik detaylarında "Super Fast Charging" veya "PPS" ibaresi bulunmasına dikkat etmelisiniz. Hızlı şarj özelliğinin açık olup olmadığını kontrol etmek için Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil > Şarj etme ayarları menüsünü izleyebilirsiniz.45w destekli Samsung galaxy modellerini full hızda şarj eder mi acaba bilen var mı?
10 dakika falan sürdü hocam stokta 10 adettine ara bitti indirim