🔥İndirim MSI Mag 244f 23.8" 0.5 Ms Full Hd Ips 200 Hz Monitör | 4544 TL

Ben 24 inç ten yukarısını monitör olarak görmüyorum defalarca denedim 24 inç full HD monitör kral olduğuna karar verdim 27 inç 2K getirdim geri gönderdim zaten monitörlere oturup yanından bakıyorsun ekran küçüldüğü zaman yaklaşık 2k gibi full HD’de

Ben 24 inç ten yukarısını monitör olarak görmüyorum defalarca denedim 24 inç full HD monitör kral olduğuna karar verdim 27 inç 2K getirdim geri gönderdim zaten monitörlere oturup yanından bakıyorsun ekran küçüldüğü zaman yaklaşık 2k gibi full HD’de
ktc yerine tercih edermiydin peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

banada 24.5 fhd çok kötü geldi bunu almaya karar verdim ama ktc ile de arada kaldım

ktc yerine tercih edermiydin peki

banada 24.5 fhd çok kötü geldi bunu almaya karar verdim ama ktc ile de arada kaldım
Hayret ediyorum bu Ktd‘nin bu modeli 4 m gecikme olarak GTG altı aydır onlarca form konu açıldı bence 5 kuruş etmez en adi bir monitör neyini övdüler neyini tavsiye ettiler anlamadım yahu MSİ nin 0.5 gecikme GTG onun yüzüne bakmam ben

Hayret ediyorum bu Ktd‘nin bu modeli 4 m gecikme olarak GTG altı aydır onlarca form konu açıldı bence 5 kuruş etmez en adi bir monitör neyini övdüler neyini tavsiye ettiler anlamadım yahu MSİ nin 0.5 gecikme GTG onun yüzüne bakmam ben
orası öyle 24.5 200hz ve fiyatına göre fp zaten gecikme olarak iyi değil.

Kupon nerede kıymetli dostum
At Kadar Kupon Kodu Yazmışım Görmüyormusun Hocam
a green frog is wearing a blue shirt and making a sad face .

At Kadar Kupon Kodu Yazmışım Görmüyormusun Hocam
a green frog is wearing a blue shirt and making a sad face .
Deve kadar yazsan yine göremeye bilirim değerli dostum çünkü kısmi görme engelliyim %30 görüyorum

DP 1.2a ile display Port kablosu ile full HD‘de ne kadar alınabiliyor bu monitörün eksisi gibi geldi bana

Geri