Kupon İle 4544 TL .Başlıktaki fiyat görünmüyor 4900 TL gibi
Kupon nerede kıymetli dostumKupon İle 4544 TL .
Ben 24 inç ten yukarısını monitör olarak görmüyorum defalarca denedim 24 inç full HD monitör kral olduğuna karar verdim 27 inç 2K getirdim geri gönderdim zaten monitörlere oturup yanından bakıyorsun ekran küçüldüğü zaman yaklaşık 2k gibi full HD’deFHD not bad
ktc yerine tercih edermiydin pekiBen 24 inç ten yukarısını monitör olarak görmüyorum defalarca denedim 24 inç full HD monitör kral olduğuna karar verdim 27 inç 2K getirdim geri gönderdim zaten monitörlere oturup yanından bakıyorsun ekran küçüldüğü zaman yaklaşık 2k gibi full HD’de
banada 24.5 fhd çok kötü geldi bunu almaya karar verdim ama ktc ile de arada kaldımBen 24 inç ten yukarısını monitör olarak görmüyorum defalarca denedim 24 inç full HD monitör kral olduğuna karar verdim 27 inç 2K getirdim geri gönderdim zaten monitörlere oturup yanından bakıyorsun ekran küçüldüğü zaman yaklaşık 2k gibi full HD’de
Konuda yazıyor...Kupon nerede kıymetli dostum
Hayret ediyorum bu Ktd‘nin bu modeli 4 m gecikme olarak GTG altı aydır onlarca form konu açıldı bence 5 kuruş etmez en adi bir monitör neyini övdüler neyini tavsiye ettiler anlamadım yahu MSİ nin 0.5 gecikme GTG onun yüzüne bakmam benktc yerine tercih edermiydin peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
banada 24.5 fhd çok kötü geldi bunu almaya karar verdim ama ktc ile de arada kaldım
orası öyle 24.5 200hz ve fiyatına göre fp zaten gecikme olarak iyi değil.Hayret ediyorum bu Ktd‘nin bu modeli 4 m gecikme olarak GTG altı aydır onlarca form konu açıldı bence 5 kuruş etmez en adi bir monitör neyini övdüler neyini tavsiye ettiler anlamadım yahu MSİ nin 0.5 gecikme GTG onun yüzüne bakmam ben
At Kadar Kupon Kodu Yazmışım Görmüyormusun HocamKupon nerede kıymetli dostum
Deve kadar yazsan yine göremeye bilirim değerli dostum çünkü kısmi görme engelliyim %30 görüyorumAt Kadar Kupon Kodu Yazmışım Görmüyormusun Hocam
![]()