Çok akıllısınBen korsan oyunun sitesini paylaşmadımki?Youtubede sevdiğim bir kanalı paylaştım sana ne oluyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
??
Çok akıllısınBen korsan oyunun sitesini paylaşmadımki?Youtubede sevdiğim bir kanalı paylaştım sana ne oluyor ?
??
Kuralları biliyorum zatenSanırım kuralları tam olarak okumamışsın, forumda öyle yada böyle korsana yönlendirmek yasak. Bende forumun bir üyesi olarak sadece moderatörü etiketledim. Bu kadar sinirlenmek yerine 2 dakikanı ayırıp kuralları okuman senin faydana olur.
DONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI
Donanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.donanimarsivi.com
Çok akıllısın. Korsan oyun indirme rehberi paylaşmışsın.
Kanalda sadece korsan oyun indirme rehberi yok,tavsiyelerde var .Çok akıllısın. Korsan oyun indirme rehberi paylaşmışsın.
Sıyrılmaya çalışma.Kuralları biliyorum zatenben bu önerileri attım?
?
Kanalda sadece korsan oyun indirme rehberi yok,tavsiyelerde var .
@Mehmet Yılmaz korsan paylaşım yapılıyor.
Yoo neden sıyrılmaya çalışayım?Ben oldugu gibi kanalın linkini attım.Sıyrılmaya çalışsam kanalın linkini attıgım mesajı silerdim.Ayrıca ben direk oyunun indirme linkinide atmadım.Sıyrılmaya çalışma.
Kuralları biliyorum zatenben bu önerileri attım?
?
Kanalda sadece korsan oyun indirme rehberi yok,tavsiyelerde var .
Sanırım kuralları tam olarak okumamışsın, forumda öyle yada böyle korsana yönlendirmek yasak. Bende forumun bir üyesi olarak sadece moderatörü etiketledim. Bu kadar sinirlenmek yerine 2 dakikanı ayırıp kuralları okuman senin faydana olur.
DONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI
Donanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.donanimarsivi.com
Ee tamam?
Sana demiyor. @Swain adlı arkadaşa diyor.Bunun neresi korsan?
Microsoftta etkinleştiriyorsun. Bedavaya kod etkinliği var.
Bilip bilmeden yazmayın artık.
burdan bakıp fikir sahibi olabilirler?Niye aslan kesilmiş olayım?Ee tamam?Burda steam oyunları var..
Kral senin paylaştığına demiyor sakin ol.Bunun neresi korsan?
Microsoftta etkinleştiriyorsun. Bedavaya kod etkinliği var.
Bilip bilmeden yazmayın artık.
Ee tamam?Burda steam oyunları var..