S26 mı S25 mi Daha Mantıklı

Reaksiyon skoru
52
Bütçe
44000
Arkadaşlar Düz S26 ile s25 arasında kaldım s25 snapdragon işlemcili olduğundan daha iyi gibi geliyor fakat yapılan testlerde exynoss işlemci olmasına rağmen batarya ve performans olarak s26 daha iyi duruyor fakat biraz önce haberlerde gördüğüm kadarıyla 3 saat s25 in pil süresi daha uzun ve ben yenilikten dolayı çok arada kaldım.

Arkadaşlar Düz S26 ile s25 arasında kaldım s25 snapdragon işlemcili olduğundan daha iyi gibi geliyor fakat yapılan testlerde exynoss işlemci olmasına rağmen batarya ve performans olarak s26 daha iyi duruyor fakat biraz önce haberlerde gördüğüm kadarıyla 3 saat s25 in pil süresi daha uzun ve ben yenilikten dolayı çok arada kaldım.
49.999tl Xiaomi 15T Pro 12/512 aklında bulunsun.

Telefonla fazla oyun oynamayacaksanız. S26 daha mantıklı. Sebeplerimle sayıyorum.
Exynos 2600 ile samsung çekirdek sayısını 10'a çıkarmış.
1x 3.8 GHz ARM C1-Ultra
3x 3.25 GHz ARM C1-Pro
6x 2.75 GHz ARM C1-Pro
cihaz gerek gördüğü durumlarda düşük frekansa geçerek daha uzun pil kullanımı vaat ediyor.
s25 3nm işlemci iken s26 2nm.
pil 4000 mah değerinden 4300 mah değerine çıkarılmış.
bu saydıklarımla beraber 37 saat kullanım süresi sunulan s25'e karşı s26 için 51 saatlik kullanım süresi vaat edilmiş.

Bu saydığım özellikler dışında birebir aynı cihazlar.

Telefonla fazla oyun oynamayacaksanız. S26 daha mantıklı. Sebeplerimle sayıyorum.
Exynos 2600 ile samsung çekirdek sayısını 10'a çıkarmış.
1x 3.8 GHz ARM C1-Ultra
3x 3.25 GHz ARM C1-Pro
6x 2.75 GHz ARM C1-Pro
cihaz gerek gördüğü durumlarda düşük frekansa geçerek daha uzun pil kullanımı vaat ediyor.
s25 3nm işlemci iken s26 2nm.
pil 4000 mah değerinden 4300 mah değerine çıkarılmış.
bu saydıklarımla beraber 37 saat kullanım süresi sunulan s25'e karşı s26 için 51 saatlik kullanım süresi vaat edilmiş.

Bu saydığım özellikler dışında birebir aynı cihazlar.
evet epey sitesinde bende o kullanım süresini gördüm fakat internette bakılan testlerde fark o kadar açık değil o nedenle o kadar fiyat farkına deyip değemeyeceğini merak ettim çünkü bazı testlerde ısı olsun pil tüketimi olsun s25 snapdragon bir tık önde (bazılarında) o nedenle aradaki fiyat farkına değer mi emin olamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

49.999tl Xiaomi 15T Pro 12/512 aklında bulunsun.
hocam ben samsungcuyum ya açık konuşmak gerekirse xiaomi de kullandım fakat aldığım telefonları minimum 4-5 yıl kullandığım için yan marka telefonlar bana bir tık sorun yarattı şuanki sistemleri farklı olabilir fakat bildiğimden şaşmak istemiyorum s21 aldım ve beni 4 yıl kadar idare etti bir aksilik sonucu telefonumu yere düşürdüm gayet memnundum oysa kendi kendine kapanıyor arada o nedenle cihaz değişikliğine gidiyorum almışken yine bütçemin el verdiği s serisi almayı tercih ederim.

Düz s25 al, wxynosta çekirdek sayısı 10 ama abi bu cihazlar bilgisayar değil 24 çekirdek olsa saha iyi olacak diye bir şey yok. 8 ideal ve uzun zamandır standart bu yüzden optimizasyonu daha iyi olacaktır, kaldı ki snapdragonlar zaten uzun vadede daha iyi optimizasyon ve stabilite sunuyor. Ben düz s25 alırdım açıkçası.

s21 aldım ve beni 4 yıl kadar idare etti
S25 den devam. Fiyat farkıyla da şarj aleti, kılıf, ekran koruyucu gibi eksikler varsa onlar giderilebilir.
Düz s25 al, wxynosta çekirdek sayısı 10 ama abi bu cihazlar bilgisayar değil 24 çekirdek olsa saha iyi olacak diye bir şey yok. 8 ideal ve uzun zamandır standart bu yüzden optimizasyonu daha iyi olacaktır, kaldı ki snapdragonlar zaten uzun vadede daha iyi optimizasyon ve stabilite sunuyor. Ben düz s25 alırdım açıkçası.
Çekirdekler zaten verimlilik için, az enerji harcasın diye performans çekirdeği değil onlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX
S25 den devam. Fiyat farkıyla da şarj aleti, kılıf, ekran koruyucu gibi eksikler varsa onlar giderilebilir.

Çekirdekler zaten verimlilik için, az enerji harcasın diye performans çekirdeği değil onlar.
abi sen s26 da güzel şeyler söyleyince ben kafayı oraya kaydırtmıştım ya ben en çok mlbb oynuyorum ve sosyal medya kullanıyorum gemini chatgpt falan sordum düşük grafiklerde oynadığım için s26 daha iyi olur daha uzun pil süresi sağlar dedi ama bilemedim şimdi de s25 den devam diyorsun :D

abi sen s26 da güzel şeyler söyleyince ben kafayı oraya kaydırtmıştım ya ben en çok mlbb oynuyorum ve sosyal medya kullanıyorum gemini chatgpt falan sordum düşük grafiklerde oynadığım için s26 daha iyi olur daha uzun pil süresi sağlar dedi ama bilemedim şimdi de s25 den devam diyorsun :D
mlbb oynuyorsan s25. Çünkü snapdragon daha güçlü bir işlemci. PD şarj cihazı bağlarsan telefon oyundayken pili şarj etmek yerine cihazı şarj aletinden çalıştırıyor. hem pilin eskimiyor hem de telefon ısınmıyor.

sadece sosyal medya takılacak olsan s26 derdim.

@XPCX eğer oyun oynuyorsan Samsung telefonlarda bu bahsettiğim özellik var. 25w üstü PD destekleyen şarj aleti kullanınca çalışıyor.

WhatsApp Image 2026-06-19 at 08.43.50.webp

Düz S25 kullanıyorum çok memnunum hocam. Şarjı bütün gün götürüyor. Aralarındaki fiyat farkı 8 10k ise kesinlikle s25 alabilirsin.

Düz S25 kullanıyorum çok memnunum hocam. Şarjı bütün gün götürüyor. Aralarındaki fiyat farkı 8 10k ise kesinlikle s25 alabilirsin.
8 10k hocam da 2.el alacağım için pil döngüsü 250 300 arası cihaz denk geliyor s25 de o yüzden s26 da pil döngüsü 20 olan bir cihaz buldum

@XPCX eğer oyun oynuyorsan Samsung telefonlarda bu bahsettiğim özellik var. 25w üstü PD destekleyen şarj aleti kullanınca çalışıyor.

Alıntıyı görüntüle
ayrıca paso oyun oynamıyorum oyun ve sosyal medya karışı kolduğu için ve oyunları da düşük grafiklerde oynadığım için gemini chatgpt s26 önerdi ama kullanıcı deneyimi daha önemli benim için

8 10k hocam da 2.el alacağım için pil döngüsü 250 300 arası cihaz denk geliyor s25 de o yüzden s26 da pil döngüsü 20 olan bir cihaz buldum

ayrıca paso oyun oynamıyorum oyun ve sosyal medya karışı kolduğu için ve oyunları da düşük grafiklerde oynadığım için gemini chatgpt s26 önerdi ama kullanıcı deneyimi daha önemli benim için
Garanti sürelerini hesaba kat. 250 döngüde cihazın 1 sene 3 ay kadar garantisi kalmıştır.

S26 al bence s25 de iyide s26 daha yeni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,307
Üyeler
198,100
Son üye
sunlesscc
Geri