Şu an aktüelde 19 undan itibaren demişler. Gidip mağazalara bakmadım açıkçası ama son 1 yıldır bu fiyatı görmemiş.
Biraz incelemelere baktım çok hafif ve ufak sanırım boş geçeceğim ben.
pardon görmemişim 1 hafta önce açılmış.Açılmıştı konusu ayrica alacaklar dikkat etsin sert bi rüzgar gelirse bu hafif dronlari alıp götürüyor tecrübe ettik![]()
muhtemelen 249 gram altıdır gerekmez de bazı polis jandarmaların işgüzarlığı sebebiyle ehliyet sertifika ne varsa alın teknosadan dandik 100 liraya aldığım drone köyümdeki arazimin üstünde uçurmama rağmen kol pidesi gibi cezayı kitliyorduSertifika gerekli mi bunun için ?
Binaların olduğu alanda ucurursan ve biri seni şikayet ederse üstteki arkadaşın da yazdigi kol gibi ceza girer. Bunun haritalari var internete yazınca cikiyorSertifika gerekli mi bunun için ?
hayırSertifika gerekli mi bunun için ?
bu üründe geçerli değil o durumBinaların olduğu alanda ucurursan ve biri seni şikayet ederse üstteki arkadaşın da yazdigi kol gibi ceza girer. Bunun haritalari var internete yazınca cikiyor
Kamerası olan dronlarda geçerli değil mi hocam? Ehliyet gerektirmiyor 250gr altı zaten ama kil biri şikayet ederse sorun diye biliyorum.hayır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu üründe geçerli değil o durum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yanlış bir algı var tüm dronelerde ceza muhabbeti geçerli değil bende ehliyeti var bu ürün sertifika ehliyet gerektirmiyor