🔥İndirim Djı Neo Single Bim 6950 TL

Araştırmalarıma göre birkaç bir şey söyleyim.Öncekikle oyuncak çöp vs denilecek bir drone değil.Denizde piknikte veya atv,bisiklet sürerken kullanılabilecek çok pratik cihaz.Kayıt yaptırmak gerekmiyor ama şunu unutmayın tr de 10 gr bile olsa uçuş izni almak şart (yakalanmadan istediğiniz gibi uçurabilirsiniz tabii ki) drone biri şikayet etse yada polis görüp yakalasa ceza yeme olasılığınız var.Neo da güzel ama neo 2 çok daha iyi görüntü kalitesini ve sensörlerini geliştirmişler. Bu versiyonunu almanızı tavsiye etmem.tek bataryayla havada kalma süreniz değişkenlik göstersede yaklaşık 10-11 dk.Ondan dolayı tek batarya kesinlikle yeterli değil.

Kamerası olan dronlarda geçerli değil mi hocam? Ehliyet gerektirmiyor 250gr altı zaten ama kil biri şikayet ederse sorun diye biliyorum.
Binaların olduğu yer derken yerleşimin olduğu yerleri kastediyorum zaten normalde kimse uğraşmaz ama şikayet edilme riskin var sonuçta
Tüm kameralı droneler için geçerli değil zaten yasal olarak ehliyet alırsan çekimde sorun yaşamazsın halka açık yerleşkede de

Tüm kameralı droneler için geçerli değil zaten yasal olarak ehliyet alırsan çekimde sorun yaşamazsın halka açık yerleşkede de
Bunları ehliyet almadan kullanıyor alanlar. Almaya kalksalar neredeyse bu dronun parası kadar masraf çıkıyor ki sen ticari çekimden bahsediyorsun sanırım. Eğer kendi evinin önünde ucururken sana kıl olan bir komsu özel hayat ihlalinden dava acsa ne olur bilinmez.
Ancak ben de hobi olarak dron kullandım bu sorunların hiçbiri başıma gelmedi sadece belge sorun olur mu diyen arkadaş dikkat etsin diye belirteyim dedim yoksa bu aletleri kullanmak sebepsiz eğlenceli 😀

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,775
Üyeler
197,750
Son üye
qaviita
Geri