🔥İndirim Djı Neo Single Bim 6950 TL

honorr

80+
Reaksiyon skoru
304

Şu an aktüelde 19 undan itibaren demişler. Gidip mağazalara bakmadım açıkçası ama son 1 yıldır bu fiyatı görmemiş.
Biraz incelemelere baktım çok hafif ve ufak sanırım boş geçeceğim ben.

1781868169370.webp

kumanda yoktur diyor
telefondan mı bağlanıp kontrol ediliyor o zaman! ki öyle olunca çok stabil olmuyor, kumanda almak şart oluyor diyorlar.
çok isteyen varsa incelemelerine de baksın mutlaka, videolu inceleme vardır yuutupta.

Açılmıştı konusu ayrica alacaklar dikkat etsin sert bi rüzgar gelirse bu hafif dronlari alıp götürüyor tecrübe ettik 😂

Evde odada veya 0 rüzgarsız havada eğlencelik kullan drone modeli bu.

Arkadasta yazmıs rüzgar direnci cok düsük ve kumandasız oldugu icin rüzgara karsı yönlendirme yapamazsınız kafasına göre ucar gider

Ucuz fena değil ama bana göre alınmaz çocuk oynasın diyorsanız alinir

Sertifika gerekli mi bunun için ?
hayır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Binaların olduğu alanda ucurursan ve biri seni şikayet ederse üstteki arkadaşın da yazdigi kol gibi ceza girer. Bunun haritalari var internete yazınca cikiyor
bu üründe geçerli değil o durum

yanlış bir algı var tüm dronelerde ceza muhabbeti geçerli değil bende ehliyeti var bu ürün sertifika ehliyet gerektirmiyor

hayır

bu üründe geçerli değil o durum

yanlış bir algı var tüm dronelerde ceza muhabbeti geçerli değil bende ehliyeti var bu ürün sertifika ehliyet gerektirmiyor
Kamerası olan dronlarda geçerli değil mi hocam? Ehliyet gerektirmiyor 250gr altı zaten ama kil biri şikayet ederse sorun diye biliyorum.
Binaların olduğu yer derken yerleşimin olduğu yerleri kastediyorum zaten normalde kimse uğraşmaz ama şikayet edilme riskin var sonuçta

Geri