FrozenFelon
80+
- Katılım
- 23 Mart 2020
- Mesajlar
- 196
- Reaksiyon skoru
- 107
kabul etmiyorlar ki pttden gönderebilmiştim onu kabul etmişlerdi. Hatalı diyor okunmuyor diyor reddediyorlardıinternetten fax gönderme var hocam be yıllar öncede vardı![]()
kabul etmiyorlar ki pttden gönderebilmiştim onu kabul etmişlerdi. Hatalı diyor okunmuyor diyor reddediyorlardıinternetten fax gönderme var hocam be yıllar öncede vardı![]()
Bendede etkili bazı yerler çok dikkat ediyor Şikayetvar düşmemek icinŞikayetvar etkili aslında , birden onlarca şikayet gelirse ceo bu duruma el atmak zorunda kalır gibime gelir .
çünkü çoğu insan halen şikayetvar üzerinden gelen yorumları ciddiye alıyor .
ben baya bir sene önce dediğim şekilde yollayıp iptal ettirmiştim şimdi daha kolay edevlettten her şey.kabul etmiyorlar ki pttden gönderebilmiştim onu kabul etmişlerdi. Hatalı diyor okunmuyor diyor reddediyorlardı
tipik bi "uğraştıralım da vazgeçsin iptalden" mantığı yaşattılar bana .o günden beridir superonline ve ttden devam.ben baya bir sene önce dediğim şekilde yollayıp iptal ettirmiştim şimdi daha kolay edevlettten her şey.
Valla Ne Kadar Çok Şikayet O Kadar Baskı .Bendede etkili bazı yerler çok dikkat ediyor Şikayetvar düşmemek icin
Yıllık Ödemem Var Yoksa Geçerimde Neye Geçecem ?Ben olsam 5 dk durman değiştiririm keriz yerine koyuyorlar milleti her hangi biri arttırıyor ses tepki olmayınca dıyerlerıde arttırıyor
Evet Hocam Fakat Verilen Hizmet Yinede Koca Bir " 0 " Halende .Enflasyon olan ülkede taahhüt=avantaj. Yıllardır söylüyorum taahhütsüz hizmet sağlama işinin hiçbir avantajı yok, aksine full dezavantajdır bu yanlışa düşmeyin.
Bulgurdan Olduk ?işin komik tarafı 1100 liraya adamlar 2 sene fiyat sabitlediler bana
midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olduk.
bir kere senin 67 mbps internetle ne işin var turknette netspeed 400 lira veriyorum ben 100mbiteEvet Hocam Fakat Verilen Hizmet Yinede Koca Bir " 0 " Halende .
Özellikle Türk Telekom Türknet Kadar İyi Olsa Şüphesiz Herkes Tahütlü Olur .
Netpeed Farksız Hocam .bir kere senin 67 mbps internetle ne işin var turknette netspeed 400 lira veriyorum ben 100mbite![]()