eneskalpkubu
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Merhabalar
Bugün 9800x3d siparişi verdim ve üstüne 5070ti almak istiyorum. Şu anki sistemimde kullandığım anakart msı pro b650m-b modeli. İşlemci için çok yeterli gelmeyeceği kanaatindeyim. Almışken kaliteli güzel bir model almak istiyorum önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler![]()
Merhabalar
Bugün 9800x3d siparişi verdim ve üstüne 5070ti almak istiyorum. Şu anki sistemimde kullandığım anakart msı pro b650m-b modeli. İşlemci için çok yeterli gelmeyeceği kanaatindeyim. Almışken kaliteli güzel bir model almak istiyorum önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler![]()
Gigabyte B850 Eagle WiFi6E AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Gigabyte B850 Eagle WiFi6E AM5 (LGA 1718) Soket Anakart [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhabalar
MSI MAG B850M Mortar WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
MSI MAG B850M Mortar WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.