eneskalpkubu
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Merhabalar
Bugün 9800x3d siparişi verdim ve üstüne 5070ti almak istiyorum. Şu anki sistemimde kullandığım anakart msı pro b650m-b modeli. İşlemci için çok yeterli gelmeyeceği kanaatindeyim. Almışken kaliteli güzel bir model almak istiyorum önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler![]()
Merhabalar
Bugün 9800x3d siparişi verdim ve üstüne 5070ti almak istiyorum. Şu anki sistemimde kullandığım anakart msı pro b650m-b modeli. İşlemci için çok yeterli gelmeyeceği kanaatindeyim. Almışken kaliteli güzel bir model almak istiyorum önerilerinize açığım şimdiden teşekkürler![]()
Gigabyte B850 Eagle WiFi6E AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Gigabyte B850 Eagle WiFi6E AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhabalar
MSI MAG B850M Mortar WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
MSI MAG B850M Mortar WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.