los_anqeles
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Arkadaşlar secure boot açıkmı olmalıdır bilgisayardan pek anlamıyorum
Valorant gibi bazı oyunlarda Secure Boot açık olması gerekiyor.Arkadaşlar secure boot açıkmı olmalıdır bilgisayardan pek anlamıyorum
ben valorant oynamıyorum oynadığım oyunlar forza 4 6 ve assaisn creed ve efootbalValorant gibi bazı oyunlarda Secure Boot açık olması gerekiyor.
Oyun haricinde yine de açık kalmalı. Önemlidir o.ben valorant oynamıyorum oynadığım oyunlar forza 4 6 ve assaisn creed ve efootbal
Evet açık olmalı.
Oyun haricinde yine de açık kalmalı. Önemlidir o.
Sana zarari olan birsey degil aksine faydalidir.
Oyun haricinde yine de açık kalmalı. Önemlidir o.
Sana zarari olan birsey degil aksine faydalidir.
açmaya çalışırken bu hatayı aldım ama genede açmalımıyımValorant gibi bazı oyunlarda Secure Boot açık olması gerekiyor.
Secure boot uefi de calisan bir sistemdir. Su an bios ta csm aktif. Once onu kapat diyor sanaMesaj otomatik olarak birleştirildi:
açmaya çalışırken bu hatayı aldım ama genede açmalımıyım
çook tşk ederim csm kapattım ve secure boot açtım dogrumudurSecure boot uefi de calisan bir sistemdir. Su an bios ta csm aktif. Once onu kapat diyor sana
evetçook tşk ederim csm kapattım ve secure boot açtım dogrumudur
tşkler
çook tşk ederim çook saolSecure boot uefi de calisan bir sistemdir. Su an bios ta csm aktif. Once onu kapat diyor sana
Eyvallah. Format atarken sıkıntı çıkarsa secure boot u kapatirsin. Formati tamamladiktan sonra tekrar açarsın aklinda kalsintşkler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çook tşk ederim çook saol