Beyazda hiçbir problem yok.Arkaplanı beyaz ekran yapıp çeker mısın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Apörlerler ne hocam?
Beyazda hiçbir problem yok.Arkaplanı beyaz ekran yapıp çeker mısın
Apörlerler ne hocam?
Haa ben konuyu tam okumadım sorunu morarma sandım, senin sıkıntı ne ki ?Işık sorunu en son dert.Karartma fon perde alır takarım sorun hallolur.
Yanık tarzı bir leke var.Mikrofibere 80derece kolonya ile ıslatıp silip kuru tarafıyla da sildim geçmedi.Monitörü kurduktan sonra jelatini söktüm direkt leke vardı.Haa ben konuyu tam okumadım sorunu morarma sandım, senin sıkıntı ne ki ?
Gray banding testi yapar mısın bir de 70-90 arası gözlemle leke var mı diye.Beyazda hiçbir problem yok.
Nasıl memnun musun?Edifier mr3 , yandaki koca oğlan da edifier t5s hocam
70-90 derken?Açıdan mı bahsettiniz?Eğer öyleyse onu da yaptımGray banding testi yapar mısın bir de 70-90 arası gözlemle leke var mı diye.
Eğer yine yoksa panelin camında leke vardır.
Nasıl memnun musun?
Oyun için falan CS2'de yer yön kasmada hiç denedin mi?
yok gray banding testi yaparken 10 ar 10 koyulaşıyor test onu demiş70-90 derken?Açıdan mı bahsettiniz?Eğer öyleyse onu da yaptım
Videoya bakarsan anlarsın jsjsjsjsjs.70-90 derken?Açıdan mı bahsettiniz?Eğer öyleyse onu da yaptım
Videoya bakarsan anlarsın jsjsjsjsjs.
Ulan akılda kalmadı yayok gray banding testi yaparken 10 ar 10 koyulaşıyor test onu demiş
baya öncesinde denedim ama alışamadım açık söyleyim, cs yi veya fps oyunlarını ben aful performer 5 veya barracuda x ile oynuyorum. Hikayeli oyunlar olsun indie oyunlar olsun geri kalan her oyunu hoparlörlerle oynuyorum açıkçası acayip zevkli. Hele subwoofer denen şey bambaşka bir deneyim. Hoparörlerden de çok memnunum müzik zevki katlanıyor ve büyük konfor kulaklık derdi olmadan iyi ses duymak. Şuan alcaksan mr3 yerine yine edifierin biraz daha iyi modelleri vardı onlara da bakabilirsin fiyat takibi yap çok oynuyor dönem dönem.Nasıl memnun musun?
Oyun için falan CS2'de yer yön kasmada hiç denedin mi?
koyma böyle fotolar kıskaniyorumolum anlamadım ranzanın altı nasıl çalışma masası oluyor sşdalkfjso zaman şöyle diyim 45 dereceden fazla açıyla vuruyorsa morarma rahatsız etmeye başlar yani sen pencerenin yansımasını görüyorsan monitörde o sıkıntı. Bak şimdi sana farklı senaryolardaki morarma miktarını göstericem, ilk 3 resim sadece pencere ışığı karşısındaki morarma. 4. ve 5. resimde pencereye ek olarak tavandan 10-20 dereceyle vuran baya güçlü bir ışık vuruyor panele onunla beraber morarma. Bu ikisi de morarma yapmıyor sadece kendi minik bir yansımam var o da beyaz tişört giydiğim için. Son 2 resim asıl önemli kısım. O tavan lambam açıkken monitöre 50-60 dereceyle vuruyor ve paneli direk morartıyor
İyi incele her senaryodan sonra panelin resmi var sırayla.
Dikkat ettim.Hiçbir sorun yok tamamen siyah tonlarında kendisini belli ediyor koyu diye.Videoya bakarsan anlarsın jsjsjsjsjs.
Konuyu netleştirelim siyah ekran da bir bölgede ton farkı var değil mi?Dikkat ettim.Hiçbir sorun yok tamamen siyah tonlarında kendisini belli ediyor koyu diye.
Şuan direksiyon seti ve gta 6 preorder için para ayırıyorum.baya öncesinde denedim ama alışamadım açık söyleyim, cs yi veya fps oyunlarını ben aful performer 5 veya barracuda x ile oynuyorum. Hikayeli oyunlar olsun indie oyunlar olsun geri kalan her oyunu hoparlörlerle oynuyorum açıkçası acayip zevkli. Hele subwoofer denen şey bambaşka bir deneyim. Hoparörlerden de çok memnunum müzik zevki katlanıyor ve büyük konfor kulaklık derdi olmadan iyi ses duymak. Şuan alcaksan mr3 yerine yine edifierin biraz daha iyi modelleri vardı onlara da bakabilirsin fiyat takibi yap çok oynuyor dönem dönem.
Evet,buda ki şerit şeklinde gölge gibi çıkan yerde ton farkı var.Konuyu netleştirelim siyah ekran da bir bölgede ton farkı var değil mi?
Şuan direksiyon seti ve gta 6 preorder için para ayırıyorum.
Sonrasına bakarız artık sjsjsjsjs.