🔥İndirim Samsung G4 Pivot 240 Hz 5974.TL

bulabilirmisin hocam daha iyisini 6kya pivotlu 240 hz
En basit örnek, nit kontrast, parlaklık ve gecikme konusunda Samsung dan çok daha iyi. 1000 TL'ye monitör tutucu da alıyorsun ve pivottan çok daha ergonomik bir monitör oluyor. Samsung 40 Hz daha iyi yenileme hızına sahip deme. O farkı sen bile anlamazsın. Bunun gibi bir çok örnek mevcut. Bu model spontane aklıma gelen bir monitördü.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
işbankasında 500 maxipuan veriyor kampanyaya katılmanız lazım

En basit örnek, nit kontrast, parlaklık ve gecikme konusunda Samsung dan çok daha iyi. 1000 TL'ye monitör tutucu da alıyorsun ve pivottan çok daha ergonomik bir monitör oluyor. Samsung 40 Hz daha iyi yenileme hızına sahip deme. O farkı sen bile anlamazsın. Bunun gibi bir çok örnek mevcut. Bu model spontane aklıma gelen bir monitördü.

Link açılmıyor maalesef model yazarsan daha iyi olur.

2k olsaymış gideri vardı, es

Pivot nerde kral

Arven A50 alınabilir bu bütçede ya stoğa giriyor arada bi arkadaşa çektik
1781975604494.webp

1781975612687.webp

Aradaki fark çok değil ya samsung alırım.
Aradaki farkı bana atsana samsungun ölçüm degerlerinden bahsediyorum yani kağıtlarda yazanlardan değil.

1270:1 kontrast monitör atıyorum aradaki fark çok değil diyorsun samsung 900:1 falan çıksa arada segment farkı oluyor

Aradaki farkı bana atsana samsungun ölçüm degerlerinden bahsediyorum yani kağıtlarda yazanlardan değil.

1270:1 kontrast monitör atıyorum aradaki fark çok değil diyorsun samsung 900:1 falan çıksa arada segment farkı oluyor
O anlamda demedi ya bence hz olarak dedi ikiside 240 hz ve isim olarak samsung daha çok güven veriyor ben isim hastası değilim şahsen thunderobot kullanıyorum

Geri