En basit örnek, nit kontrast, parlaklık ve gecikme konusunda Samsung dan çok daha iyi. 1000 TL'ye monitör tutucu da alıyorsun ve pivottan çok daha ergonomik bir monitör oluyor. Samsung 40 Hz daha iyi yenileme hızına sahip deme. O farkı sen bile anlamazsın. Bunun gibi bir çok örnek mevcut. Bu model spontane aklıma gelen bir monitördü.bulabilirmisin hocam daha iyisini 6kya pivotlu 240 hz
Link açılmıyor maalesef model yazarsan daha iyi olur.En basit örnek, nit kontrast, parlaklık ve gecikme konusunda Samsung dan çok daha iyi. 1000 TL'ye monitör tutucu da alıyorsun ve pivottan çok daha ergonomik bir monitör oluyor. Samsung 40 Hz daha iyi yenileme hızına sahip deme. O farkı sen bile anlamazsın. Bunun gibi bir çok örnek mevcut. Bu model spontane aklıma gelen bir monitördü.
Pivot nerde kralEn basit örnek, nit kontrast, parlaklık ve gecikme konusunda Samsung dan çok daha iyi. 1000 TL'ye monitör tutucu da alıyorsun ve pivottan çok daha ergonomik bir monitör oluyor. Samsung 40 Hz daha iyi yenileme hızına sahip deme. O farkı sen bile anlamazsın. Bunun gibi bir çok örnek mevcut. Bu model spontane aklıma gelen bir monitördü.
Aradaki fark çok değil ya samsung alırım.Arven A50 alınabilir bu bütçede ya stoğa giriyor arada bi arkadaşa çektik
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aradaki farkı bana atsana samsungun ölçüm degerlerinden bahsediyorum yani kağıtlarda yazanlardan değil.Aradaki fark çok değil ya samsung alırım.
O anlamda demedi ya bence hz olarak dedi ikiside 240 hz ve isim olarak samsung daha çok güven veriyor ben isim hastası değilim şahsen thunderobot kullanıyorumAradaki farkı bana atsana samsungun ölçüm degerlerinden bahsediyorum yani kağıtlarda yazanlardan değil.
1270:1 kontrast monitör atıyorum aradaki fark çok değil diyorsun samsung 900:1 falan çıksa arada segment farkı oluyor