iPhone 17 Alınır mı (Yeni Güncelleme Sonrası )

snowless

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
383
hayırlı forumlar herkese;
İphone 17 almayı düşünüyordum fakat yeni yapay zeka güncellemesiyle yapay zekanın bir çok özelliği sadece pro serisinde olacağından ötürü emin olamadım doğru karar olur mu diye ?

Sizlerin düşüncesi nelerdir dostlar ?

hayırlı forumlar herkese;
İphone 17 almayı düşünüyordum fakat yeni yapay zeka güncellemesiyle yapay zekanın bir çok özelliği sadece pro serisinde olacağından ötürü emin olamadım doğru karar olur mu diye ?

Sizlerin düşüncesi nelerdir dostlar ?
ai ile cok hasır nesir değilsen normal kullanıcıysan iphone 17 guclenmis 11 gibi uzun yıllar götürür pro ile de pek bir farkı yok bu epey video konusu olmuştu

iphone air iphone 17 ile aynı fiyat ve iphone air tüm özellikleri alıyo alternatif olarak onu öneririm hem daha hafif ve ince ama tercih meselesi iphone ekosistemi dışında isterseniz yardımcı olurum

yapay zeka önemli hocam artık oraya evrildi mobil cihazlar

Air al.

sizin yeriniz de olsam 18 beklerdim. bu sayede hem 18 tanıma fırsatınız olur hemde 17 nin fiyatını düşmüş olarak alırsınız.ben 16e aldım kamera ile pek içim olmadıgından dolayı ama çağ artık yapay zeka üzerine oldugu için 18 pro almaya karar verdim. eğer 17 pro ile 18 pro arasında pek fark olmaz ise düz 18 alır geçerim.

Geri