CheckMateMaster
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 297
82.5 oluyor Ortalamam
Takdir 85 ileAlıntıyı görüntüle
82.5 oluyor Ortalamam
Edebiyat hocam dediki 84 olursa ben yardım ederim beden hocası sınav yaptı sınavdan 95 aldım sonra bir gün yoklama alıyordu bende gittim yoklamadan sonra 10 puan kırdı önceden de gidebilirsiniz demiştiokullar tatil olmadı mı ya. takdir içinde 85 ortalama gerekiyordu sınavlar bittiyse ortalaman yetmiyor. Beden hocasıda galiba kendine sövdürtmekten keyif alıyor
16 özürlü 9.5 özürsüzdevamsızlık kaç
5 özürsüzün üstünde belge alınamıyordu heraldeEdebiyat hocam dediki 84 olursa ben yardım ederim beden hocası sınav yaptı sınavdan 95 aldım sonra bir gün yoklama alıyordu bende gittim yoklamadan sonra 10 puan kırdı önceden de gidebilirsiniz demişti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
16 özürlü 9.5 özürsüz
onu sordum hocaya kaldırmışlar yürürlükten5 özürsüzün üstünde belge alınamıyordu heralde
tamam işte beden dersinden sınav falan yapılmaz hoca menapoza girmiş. beden resim müzik gibi çerez dersler daha çok öğrencilerin sosyal iletişimi çin gerekli dinlenme dersleri 100 verip geçecek. edebiyatçıda yalan söylüyordur 84.5 yapsan bil günahını vermezEdebiyat hocam dediki 84 olursa ben yardım ederim beden hocası sınav yaptı sınavdan 95 aldım sonra bir gün yoklama alıyordu bende gittim yoklamadan sonra 10 puan kırdı önceden de gidebilirsiniz demişti
16 özürlü 9.5 özürsüz
geçen dönem vermişti biraz ona güvendim gene verebilir tarih ve felsefe hocası iyi sözlü verseler 84 olur gibitamam işte beden dersinden sınav falan yapılmaz hoca menapoza girmiş. beden resim müzik gibi çerez dersler daha çok öğrencilerin sosyal iletişimi çin gerekli dinlenme dersleri 100 verip geçecek. edebiyatçıda yalan söylüyordur 84.5 yapsan bil günahını vermez
Çok önemli değil bence takdir almak hocam ben yaz tatilini nasıl geçireyimtamam işte beden dersinden sınav falan yapılmaz hoca menapoza girmiş. beden resim müzik gibi çerez dersler daha çok öğrencilerin sosyal iletişimi çin gerekli dinlenme dersleri 100 verip geçecek. edebiyatçıda yalan söylüyordur 84.5 yapsan bil günahını vermez
ben çok gaddar hocalarla karşılaştım kankam daha demin ortaokuldan kalma hocam instagrama hikaye atmış 17 vermiş 32 vermişgeçen dönem vermişti biraz ona güvendim gene verebilir tarih ve felsefe hocası iyi sözlü verseler 84 olur gibi
Çok önemli değil bence takdir almak hocam ben yaz tatilini nasıl geçireyim
yaz tatilini kendine haram etmeden ufak ufak tyt ayt çalış öyle psikopat gibi saahtan akşama değil günde 3-4 saatgeçen dönem vermişti biraz ona güvendim gene verebilir tarih ve felsefe hocası iyi sözlü verseler 84 olur gibi
Çok önemli değil bence takdir almak hocam ben yaz tatilini nasıl geçireyim
Teşekkürler abi tyt 90 günde bitirilebilir mi 4 5 saat çalışmayla bizim bide maarif modelben çok gaddar hocalarla karşılaştım kankam daha demin ortaokuldan kalma hocam instagrama hikaye atmış 17 vermiş 32 vermiş
yaz tatilini kendine haram etmeden ufak ufak tyt ayt çalış öyle psikopat gibi saahtan akşama değil günde 3-4 saat
bitirilebilir diye bakma olaya her zaman aktif kal konuları sürekli tekrar et yoksa unutuluyor. En önemlisi kesinlikle bir programın olsun bir rehber hocasından veya güvenilir birinden destek al sana nasıl çalışasacağını anlatsınTeşekkürler abi tyt 90 günde bitirilebilir mi 4 5 saat çalışmayla bizim bide maarif model
teşekkürler hocam kolay gelsin sizebitirilebilir diye bakma olaya her zaman aktif kal konuları sürekli tekrar et yoksa unutuluyor. En önemlisi kesinlikle bir programın olsun bir rehber hocasından veya güvenilir birinden destek al sana nasıl çalışasacağını anlatsın