50-55k Kasa Onerisi Acil

Yasewxq

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
55.000
Hocamlar 50-55k butcem var alabilecegim en iyi sistemi almak istiyorum genellikle fps oyunlari ve arada hikayeli oyunlar rdr Lou vb. Oynayacagim ne onerirsiniz

Hocamlar 50-55k butcem var alabilecegim en iyi sistemi almak istiyorum genellikle fps oyunlari ve arada hikayeli oyunlar rdr Lou vb. Oynayacagim ne onerirsiniz
toplama düşünürsen 9060xtli 7500f li sistem gelir o bütçede

Son düzenleme:
Olur zahmet olmazsa birde incehesaptan cuma aksam 8 de indirim falan oluyormus gibi seyler okudum da gercekligi nedir bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam unuttunuz sanirim 😅
kakce

55.832 TL yaptı

sizi gayet dediğiniz konularda uzun süre götürebilecek bir sistem oldu

kakce

55.832 TL yaptı

bence beklenmesi daha iyi olucaktır 5070 li hazır sistemler düşüyor bazı parçalar biraz düşük olabiliyor ama 5070 aşırı büyük fark açıyor .

kakce

55.832 TL yaptı

Çok sagolun hocam degerlendiricem

bence beklenmesi daha iyi olucaktır 5070 li hazır sistemler düşüyor bazı parçalar biraz düşük olabiliyor ama 5070 aşırı büyük fark açıyor .
Hocam temmuza kadar sistemi dizmem lazım çünkü YKS sınavı icin kamplara basliyacagim fakat elimde bilgisayar yok hem ders calisip kalan zamandada evde olacagim icin oyun oynayacagim

rica ederim ayrıca evet incehesap cuma günleri saat 22:00 da indirim yapıyor oem paketler 55k civarına düşebiliyor bekle istersen
Tamamdir sagolun cok tesekkur ederim

Hocam temmuza kadar sistemi dizmem lazım çünkü YKS sınavı icin kamplara basliyacagim fakat elimde bilgisayar yok hem ders calisip kalan zamandada evde olacagim icin oyun oynayacagim

Tamamdir sagolun cok tesekkur ederim
hocam isterseniz bekleyin son güne kadar bide cumayı bekleyebilirsiniz arkadaşın dediği gibi . eğer değerlendirirseniz vatanın sistemi var şuan biraz üstünde bütçenizin biliyorum ama 32 gb ram https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245k-rtx-5070-h810m-1tb-ssd-32gb-ram.html

Geri