50-55k Kasa Onerisi Acil

msi kötümü ya o kadar
Msi ile ilgisi yok b650m-b nin Express hatları çok zayıf o anakart kesinlikle kullanılmaz

Ayrıca 9060xt deilde ben olsam 2 nci el 4070 ti alırdım

Ayrıca o ssd fiyatında 7k vermek yerine 9k veririm 7000mb okuma hızı olan lexar nm790 var

Msi ile ilgisi yok b650m-b nin Express hatları çok zayıf o anakart kesinlikle kullanılmaz

Ayrıca 9060xt deilde ben olsam 2 nci el 4070 ti alırdım

Ayrıca o ssd fiyatında 7k vermek yerine 9k veririm 7000mb okuma hızı olan lexar nm790 var
Monsterin hazir kasalarini onerirmiydiniz orada butce 60 kusurs cikabilir taksitten dolayi

Aklimda bulunsun tesekkurler ayrica birsey var aklimda monsterin hazir kasalari nasil onlarda 12 ay taksit var butceyi daha yuksri cikarabilirim onerirmisiniz
onlar hiç fiyat performans değil ama bilmen lazım .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Monsterin hazir kasalarini onerirmiydiniz orada butce 60 kusurs cikabilir taksitten dolayi
alabiliyorsan attığım vatan sistemi iyi https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245k-rtx-5070-h810m-1tb-ssd-32gb-ram.html

Usta monsterin kasalarından kesinlikle uzak dur benim tercihim 2nci el çok çok daha iyi sistem toplamak olurdu eğer dersen ki ben 2nci el almaya tamamım 2 nci el sana güzel bir sistem toplayayım

Yani özellikle 60-50k arası bütçelerde pc toplayacaklar için bu orta segment donanımların fiyatlandırmaları saçmalığın daniskasın yani benim tercihim 80k ve üstü bir bütçe olması lazım 0 normal bir pc toplamak için

onlar hiç fiyat performans değil ama bilmen lazım .

alabiliyorsan attığım vatan sistemi iyi https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245k-rtx-5070-h810m-1tb-ssd-32gb-ram.html
Hocam pesin 6 taksit oldugunu yeni gordum cikabilirim bu fiyata sistem yeterlimi beni kac yil goturur ona gore alicam sanirim bu sistemi

Usta monsterin kasalarından kesinlikle uzak dur benim tercihim 2nci el çok çok daha iyi sistem toplamak olurdu eğer dersen ki ben 2nci el almaya tamamım 2 nci el sana güzel bir sistem toplayayım

Yani özellikle 60-50k arası bütçelerde pc toplayacaklar için bu orta segment donanımların fiyatlandırmaları saçmalığın daniskasın yani benim tercihim 80k ve üstü bir bütçe olması lazım 0 normal bir pc toplamak için
Hocam daha 17 yasindayim sistemi babam dizecek ve eski kafali biraz ikinci el islerini kabul edecegini sanmiyorum

Hocam pesin 6 taksit oldugunu yeni gordum cikabilirim bu fiyata sistem yeterlimi beni kac yil goturur ona gore alicam sanirim bu sistemi

Hocam daha 17 yasindayim sistemi babam dizecek ve eski kafali biraz ikinci el islerini kabul edecegini sanmiyorum
direk vatandan elden de teslim alabilirsin eğer yakınında varsa .

Forumda atilan diger sistemlerin hepsinden daha iyi sanirim degil mi
hocam şuan iyi bir sistem bu zaten paylaşıldı bugün galiba bu sistem yada dün .

Ne anlamda kabul etmez aklınızda 2nci elden yana bi soru varsa cevaplarım 2nci el piyasasında çok uzun süredir varım hani ekran kartı miningli çıkar gibi bişeymi korkunuz ?

ramleride güzel 6400mhz cl32. 32 gb

Ne anlamda kabul etmez aklınızda 2nci elden yana bi soru varsa cevaplarım 2nci el piyasasında çok uzun süredir varım hani ekran kartı miningli çıkar gibi bişeymi korkunuz ?
hocam asıl sorun şu 2. elde taksit olmuyor o büyük sorun . çoğu insan için .

Benlik sikinti yok zaten ustam babam kabul etmez bir kac defa denedim anlattim ama yok klasik turk baba kabul etmiyor

hocam aşıl sorun şu 2. elde taksit olmuyor o büyük sorun . çoğu insan için .
Ayrica bu sikintida var babam memur taksitsiz olursa alamam

hocam asıl sorun şu 2. elde taksit olmuyor o büyük sorun . çoğu insan için .
Usta o kitlerde bazen amd expo olmuyo biliyomusun değerleri güzelde işte çocuk yine valorant gibi oyunlarda 140 fps e saplanır

Geri