İyide aktif hoparlör bu zaten nası yanıBunları dac olmadan kullanmak keyifsiz, tam olarak verim alınamaz ama yine de güzel kaliteli ürün. Edifier üzmez.
İyide aktif hoparlör bu zaten nası yanıBunları dac olmadan kullanmak keyifsiz, tam olarak verim alınamaz ama yine de güzel kaliteli ürün. Edifier üzmez.
Bunu dac ile kullanamazsın kendi dahili devresi var. Usb c veya hdmi ile kullanacaksın. pc kullanımı için uygun değil. aux bağlantısı yeterli kaliteyi sunamıyor. Dac ile kullanacaksan mr3 mr4 mr5 serisi var.Bunları dac olmadan kullanmak keyifsiz, tam olarak verim alınamaz ama yine de güzel kaliteli ürün. Edifier üzmez.
Analog giriş varsa harici Dac ile kullanır kullanmasına da aşırı gereksiz bir harcama olur. Ben m60 kullandım bi süre, pc de type-c üzerinden performansı oldukça iyi. Kendi uygulaması da var. Oldukça eğlenceli aletler bunlar.Bunu dac ile kullanamazsın kendi dahili devresi var. Usb c veya hdmi ile kullanacaksın. pc kullanımı için uygun değil. aux bağlantısı yeterli kaliteyi sunamıyor. Dac ile kullanacaksan mr3 mr4 mr5 serisi var.
Evet, Edifier M90 modeline harici bir DAC (Dijital-Analog Dönüştürücü) rahatlıkla bağlayabilirsiniz.Bunu dac ile kullanamazsın kendi dahili devresi var. Usb c veya hdmi ile kullanacaksın. pc kullanımı için uygun değil. aux bağlantısı yeterli kaliteyi sunamıyor. Dac ile kullanacaksan mr3 mr4 mr5 serisi var.
1280dbs bile geçen kasımda min 6250ye düşmüştü. M60 zor gibi hocam. Bende de mr5 var. 12ye teknobiyotikten almıştım.o fiyatlara düşerse bir tane daha alacağım.m60 şöyle bi 6 7k ya inse kapatıcam. bi girmedi indirime
Hayırlı olsun hocam incelemelerinde baya övüyolar bu fiyatada iyi duruyorSipariş verdim kullanan var? Ona göre gelince iptal edeceğim. 3 taksit ile aldım. Eski hoparlörüm buydu Alıntıyı görüntüle
teşekkürlerHayırlı olsun hocam incelemelerinde baya övüyolar bu fiyatada iyi duruyor
Hocam ben de mr3 kullanıyorum kaliteli dac ile birlikte. Bu m90 özelinde bu model masaüstü yakın dinleme için değil de televizyonun yanına arc'tan bağlayıp kullanmak için üretilmiş. MR5 modeli yakın dinleme pc başında dinleme için 3 yollu analog bağlantılı gerçekten dac ile bağlayıp kaliteli müzik dinlenecek bir ürün. Bu m90'ın tanıtımları bile televizyon üzerinde. Dac alırsınız sonra dac'ın rca bağlantı çıkışlarını aux'a çevirirsiniz sonra onu da m90'a takarsınız kullanırsınız bu tabii ki mümkün. Fakat mümkün olması mantıklı olduğu anlamına gelmiyor. Umarım anlatabilmişimdir.Evet, Edifier M90 modeline harici bir DAC (Dijital-Analog Dönüştürücü) rahatlıkla bağlayabilirsiniz.
Cihaz; Bluetooth 6.0 (LDAC), HDMI eARC, Optik, USB-C ve standart AUX (3.5 mm) girişlerine sahip son derece çok yönlü bir hoparlördür. Bu geniş bağlantı yelpazesi sayesinde DAC kullanımınız için iki ana yöntem bulunur: [1, 2]
- Analog Bağlantı: Sahip olduğunuz harici DAC'ın analog çıkışından (RCA veya 3.5 mm) çıkarak, M90'ın arkasındaki AUX girişine bağlayabilirsiniz.
- Dijital Bağlantı: Harici DAC kullanmak yerine, M90'ın üzerinde bulunan USB-C veya Optik girişleri doğrudan kaynak cihazınıza (PC vb.) bağlayabilirsiniz. M90'ın kendi içindeki sistem Hi-Res Audio sertifikalı olup yüksek kaliteli ses işleme kapasitesine sahiptir. [1, 2]
Hocam genel olarak üst seviye hoparlörlere geçtiğimizde dac ile kaliteli müzik dinlenir demek istemiştim genel olarak konuştum ama bu cihazla da kullanılır.
Kullandığın hoparlörden geçince çağ atlarsın ama fazla bass seviyorsan subwoofer da alsan fena olurSipariş verdim kullanan var? Ona göre gelince iptal edeceğim. 3 taksit ile aldım. Eski hoparlörüm buydu Alıntıyı görüntüle
yorumlarında bassı yeterli diyorlarKullandığın hoparlörden geçince çağ atlarsın ama fazla bass seviyorsan subwoofer da alsan fena olur
Doğrudur hocam anladım zaten ama sanki bu daha kompakt bir ürün masaüstünde de keyifle kullanılır gibiHocam ben de mr3 kullanıyorum kaliteli dac ile birlikte. Bu m90 özelinde bu model masaüstü yakın dinleme için değil de televizyonun yanına arc'tan bağlayıp kullanmak için üretilmiş. MR5 modeli yakın dinleme pc başında dinleme için 3 yollu analog bağlantılı gerçekten dac ile bağlayıp kaliteli müzik dinlenecek bir ürün. Bu m90'ın tanıtımları bile televizyon üzerinde. Dac alırsınız sonra dac'ın rca bağlantı çıkışlarını aux'a çevirirsiniz sonra onu da m90'a takarsınız kullanırsınız bu tabii ki mümkün. Fakat mümkün olması mantıklı olduğu anlamına gelmiyor. Umarım anlatabilmişimdir.