Phantom Storm | AMD Ryzen 7 7800x3d MSI RTX 5070 Ti OEM Paket Alınır mı?

İyi forumlar, 150k bütçem var. Sizce bu hazır sistem alınır mı? Özelleştirmeleri nasıl yapmalıyım?
Kanki bi ara incehesap gaming gecesinde 5080 li sisyen 135 e mi ne gelmişti

Bugün böyle bir güç kaynağı paylaşılmış Kendisi A- tier miş ve yukarıda pylaşışan 750w bronze alınmaz güç kaynağı şakaya gelinmez.Bu güç kaynağının değerlendirmesini sıcak fırsatlarda bulabilirisn ben aldım bugün bunu

Hocam iyi geceler ben uyuyorum bide Va panel alma ıps glow zaten çoğu ıpsde olan durumdur ve va glow diye bişeyde var ghostingden daha iyidir ve 5070ti 7800x3d ve oled almak baya iyi olur

Hocam iyi geceler ben uyuyorum bide Va panel alma ıps glow zaten çoğu ıpsde olan durumdur ve va glow diye bişeyde var ghostingden daha iyidir ve 5070ti 7800x3d ve oled almak baya iyi olur
çok teşekkür ederim hocam iyi geceler

Şu monitörleri panele göre yargılamayın kaliteli va ile kalitesiz va arasında dağlar var

Harbi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Monitör alırken Adobe RGB ve HDR önemlidir mönitörün kalitesini o belirler

Harbi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Monitör alırken Adobe RGB ve HDR önemlidir mönitörün kalitesini o belirler
Srgb volume daha kullanışlı gibi hdr da hdr600e kadar aman aman değişiklik yapmıyo

Geri