night.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 280
Özelliği ne diye soracaklar olur illa ki, haptic titreşimli bir kulaklık. bunun dışında oled kontrol hubu ile birlikte geliyor.
menteşesi kırılan modellerden mi bilmiyorum. onun dışında bahsettiklerin sarf malzeme sayılır, belli bir süre sonra aşınıyor tüm modellerde.tamamen kişisel deneyimden yola çıkarak razer kulaklıkların malzemesi inanılmaz tırt. yan menteşeden kırılıyor, kafa bandından kırılıyor. kafa yastığı kısmı hemen açılıyor. değiştirmek istesen yedek parçası yok. aliexpressten falan alıyorduk eskiden o da kapandı. alana allah sabır versin.
8k felan çok acayip fiyat hocam 4.5a aldım ben memnunumEğer ses kalitesi bununla aynıysa, korkunç bir kulaklık. Üstüne eşek ölüsü gibi ağır.
ben de 4500'e almıştım ona rağmen çok kötüydü. Bas kesinlikle sıfır, güya 40mm sürücü var zerre sahne genişliği yok, havayı hareket bile ettiremiyor, tizlerin ne idüğü belirsiz hiç havadar değil. Ses namına bu kadar kötü bir kulaklık yapıp üstüne 350 gr kaya gibi kulaklık yapmışlar. Tek artısı ışık severler için rgbsi var.. Neyse sen sallama beni en güzel kulaklık beğendiğin kulaklıktır bu müzik işinde inan bana8k felan çok acayip fiyat hocam 4.5a aldım ben memnunum