9800x3d Besleyecek En Ucuz Anakart?

MXTB

80+
Reaksiyon skoru
15
colorful battleax b650m white v15 wifi 5000e düşüyor incehesapta gaming gecesinde bios güncellemesi çok iyi değil sadece

Arkadaşlar 9800x3d gibi bir işlemciyi besleyecek en ucuz anakart hangisidir? Mesela bu anakart darboğaz yaptırır mı?
Sadece oyun senaryosunda iş görür
@SalimBdk Bu arkadaşın ramlere oc için diğer forumda Ayhan abinin al dediği bir anakart. Arkadaş aldı şu an kuruyor.
Ben OC yaparım, 160-170 W PPT leri görür,render falan yaparım diyorsan, VRM ler ısınır bence.

B650 COLORFUL en uygunu. bıos update ıster ama

Sadece oyun senaryosunda iş görür
@SalimBdk Bu arkadaşın ramlere oc için diğer forumda Ayhan abinin al dediği bir anakart. Arkadaş aldı şu an kuruyor.
Ben OC yaparım, 160-170 W PPT leri görür,render falan yaparım diyorsan, VRM ler ısınır bence.
Evet şuan stabil MSI da bu ayar da bios çöküyordu asusta cillop gibi oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun için bence bu anakart çok güzel kaldırır onu

Sapphire anakart işini becerememiş diye duydum o yüzden hiç bakmıyordum bile asus ve gigabyte tercih etmeyi düşünüyorum
Bundan sonra anakart almamda ilk tercihim asus olacak, msi da doğru düzgün Ram ayarı yapamıyordum bios çöküyordu.

Bundan sonra anakart almamda ilk tercihim asus olacak, msi da doğru düzgün Ram ayarı yapamıyordum bios çöküyordu.
Msi biosu da şahsen hiç hoşuma gitmiyor, Asus tuf serisi anakart kullanmıştım şahsen 10 kat daha iyi olduğunu düşünüyorum

Msi biosu da şahsen hiç hoşuma gitmiyor, Asus tuf serisi anakart kullanmıştım şahsen 10 kat daha iyi olduğunu düşünüyorum
Aynen bende katılıyorum şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,600
Üyeler
198,154
Son üye
hzm.
Geri