Taksicilerden Yine Tehdit Geldi

Reaper87

80+
Reaksiyon skoru
43
1000879857.webp

İstanbul Taksi Şoförleri Derneği, yarın Çağlayan Adliyesi’ndeki Martı TAG davası için taksicilere çağrı yaparak beyzbol sopalı bir taksici afişi paylaştı.

bu ülkede 2 meslek var 1 dolmuşçular 2 bu sarı teröristler rehabilite edilmesi gereken

Geçen işyerinden çıktım ve taksiye bindim, 10 metre geçmeden arkadaşımı gördüm ve şoföre "arkadaşımı da alabilir miyiz?" dedim. O da öbür taksiye binsin arkadaş da kazansın dedi. Ben de kendisiyle tartıştım. Tag sürücüleri böyle durumlarda %95 alıyor. Bir taga 6 arkadaş ve 1 şoför bindiğimi bile hatırlarım.

Geçen işyerinden çıktım ve taksiye bindim, 10 metre geçmeden arkadaşımı gördüm ve şoföre "arkadaşımı da alabilir miyiz?" dedim. O da öbür taksiye binsin arkadaş da kazansın dedi. Ben de kendisiyle tartıştım. Tag sürücüleri böyle durumlarda %95 alıyor. Bir taga 6 arkadaş ve 1 şoför bindiğimi bile hatırlarım.
tag başka taxi başka aklı olan tag kullanır

Yarın Çağlayan adliyesinde kargaşa çıkar. Yaralılar olur.

Sektörde tek kalmalarına engel ne gelirse korsan oluyor zaten. Nazi mafya ittifakı bir hükümetin kanatları altında istedikleri rolü de oynuyorlar.

Geri