Bitmedi uyguluyor bende halaBitti sanirim baska kod var mi tam telefon alicaktkm kacirdim bunu.
Kupon gordükçe birşeyler alası geliyor insanın çok tehlikeliELEKTRONIK300
Sürekli pc ye takılı kullananlar sıkıntı yaşıyormuş. PC yi her açıp kapamada usb dongle sök tak yapmak gerektiğini söylüyorlar.1600 e rival 3 wireless gen 2 mavi alınır mı?
Yanında da şu?
![]()
SteelSeries QcK Large Gaming Oyuncu Mouse Pad - Mavi - Fiyatı, Yorumları
QcK Large Gaming Oyuncu Mouse Pad - Mavi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Bunu gecen 140 ye satmadi mi amazonSürekli pc ye takılı kullananlar sıkıntı yaşıyormuş. PC yi her açıp kapamada usb dongle sök tak yapmak gerektiğini söylüyorlar.
bu makineler iyi ucuzladı ama kahveyi hep antin kuntin yerlerden alıyorlar pahalı pahalı. her kahveyi kötülüyorlar sorsan hepsi kötü ama yine alıp içiyorlar kafam o kadar karışmıştı ki almaktan vazgeçmiştimKahve makinesi bakan var ise bunu kullanıyorum öneririm , kod ve ziraat puanı birleşince 3 taksit ile 3.200 liraya gelmiş oluyor.
![]()
Altus AL 4933 ES ESPRESSO MAKINESI - Fiyatı, Yorumları
AL 4933 ES ESPRESSO MAKINESI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
bu makineler iyi ucuzladı ama kahveyi hep antin kuntin yerlerden alıyorlar pahalı pahalı. her kahveyi kötülüyorlar sorsan hepsi kötü ama yine alıp içiyorlar kafam o kadar karışmıştı ki almaktan vazgeçmiştim
Hocam hindistandan geliyormuş buburadan alınırsa bir de güzel yapılırsa bence otomatik kahve makinelerinden çok daha iyi![]()
Ürünlerimiz
Baharat, bakliyat ve kuruyemiş online alışveriş sitemiz hizmetinizde, kahveye bekleriz...www.sanalbaharat.com
Kodu verir misinizaz once 1500/400, 1000/ 250 megakupon verdiler, bitmesi 3sn surdualdim ama kullanamadim. Bir tek 1000/200 duruyor.