İthalatçı Vs Bilkom Garantili Ps5?

Gauss

80+
Reaksiyon skoru
6
Sizce hangisini almalıyım aradaki farka değermi?

Sony Playstation 5 Oyun Konsolu 825 GB Beyaz Ultra Hızlı SSD ile 4K Oyun Deneyimi
İthalatçı garantilide bir sorunun olursa çözemeyebilirsin, bilcom çok daha güvenilir olur.

Bilcom iyidir bu arada. Her türlü Bilcom

İthalatçı garantilide bir sorunun olursa çözemeyebilirsin, bilcom çok daha güvenilir olur.
Ben de öyle düşünüyorum hocam ayrıca herhangi bi sıkıntı olursa cihazda yenisi ile değiştiriyor diye duydum doğrumudur?

Ben de öyle düşünüyorum hocam ayrıca herhangi bi sıkıntı olursa cihazda yenisi ile değiştiriyor diye duydum doğrumudur?
Ps kullanıcısı değilim o yüzden hiç bilmiyorum. Ama büyük firmalar müşteri memnuniyeti adı altında bazen yapıyor öyle.

Sony Playstation 5 Oyun Konsolu 825 GB Beyaz Ultra Hızlı SSD ile 4K Oyun Deneyimi
Sağlam bir yerden ithalatçı garantili al. Bu arada 37 bin TL, ithalatçı garantili için çok fazla.

Ben ithalatçı aldım bilkom fiyatları yüksek diye tercih yine senin tabi ki hocam ama ithalatçı bütçe dostudur çok sıkıntı yaşandığını da görmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sağlam bir yerden ithalatçı garantili al. Bu arada 37 bin TL, ithalatçı garantili için çok fazla.
CD versiyonu belki ondandır.

Öderim dersen Bilkom al.

Ben ithalatçı aldım bilkom fiyatları yüksek diye tercih yine senin tabi ki hocam ama ithalatçı bütçe dostudur çok sıkıntı yaşandığını da görmedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

CD versiyonu belki ondandır.
Yanında FC 24 oyunu veren diskli sürüm 33.500 TL. Takside yine vade farkı koyar tabii ama sormakta fayda var.

Alabilirsen bilcomda kafan her türlü rahat eder ama bütçe senin alırken onda dikat edeceksin tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,630
Üyeler
198,164
Son üye
SamuelWhitaker
Geri