Parçalar Kasaya Sığar mı? Matx Hafif Kasa!!

gokuuuu

80+
Reaksiyon skoru
5
merhaba, bir yakınım için pc alacağız fakat olabildiğince taşınılabilir olmasını istiyoruz imola-5060 sistemi uygun bulduk fakat kasa 6-7kg civarı o yüzden mATX hafif bir kasa alıp parçaları ona aktarmayı düşündüm sizce mantıklı mı? sığar mı? yoksa kendimiz toplasak daha mı uygun olur?

örnek kasa

merhaba, bir yakınım için pc alacağız fakat olabildiğince taşınılabilir olmasını istiyoruz imola-5060 sistemi uygun bulduk fakat kasa 6-7kg civarı o yüzden mATX hafif bir kasa alıp parçaları ona aktarmayı düşündüm sizce mantıklı mı? sığar mı? yoksa kendimiz toplasak daha mı uygun olur?

örnek kasa
Şu tarz bir kasa daha kompakt durabilir hocam https://www.akakce.com/bilgisayar-k...icro-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1145062158.html

teşekkürler, peki yukarda belirttiğim imola-5060 sistem uygun mudur sizce? bana ram gecikmesi ve mhz'i biraz kötü geldi fakat daha iyi bir seçenek bulamadım fikriniz nedir?
Hocam o bütçelerde çok sistem yok şunu al diyemiyorum maalesef. Varsa bütçeniz 55 60 bandına çıkmanızı tavsiye ederim. 8 GB Ekran kartları artık pek işlevsel değiller.

Hocam o bütçelerde çok sistem yok şunu al diyemiyorum maalesef. Varsa bütçeniz 55 60 bandına çıkmanızı tavsiye ederim. 8 GB Ekran kartları artık pek işlevsel değiller.
maalesef hocam 40k bandında bütçem teşekkürler ilginiz için.

maalesef hocam 40k bandında bütçem teşekkürler ilginiz için.
Benim tavsiyem 40k ise bütçeniz kesinlikle sarı siteden parça parça veya ful sistem toplayın. 7500F-9060XT 16GB lı bir sistemle 2K ultra ayarlarda istediğinizi oynayabilirsiniz.

Benim tavsiyem 40k ise bütçeniz kesinlikle sarı siteden parça parça veya ful sistem toplayın. 7500F-9060XT 16GB lı bir sistemle 2K ultra ayarlarda istediğinizi oynayabilirsiniz.
2.el benimde ilk tercihim normalde bu fiyat bandında ama taksitli almamız gerektiği için mecburen 0 tercih ediyorum teşekkürler tekrardan.

Hocam gaming gen tr de taksit yok diye biliyorum.
1782335568818.webp

var gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,665
Üyeler
198,174
Son üye
umutyavyz
Geri