Genetikleri Kabullenmek

1 senedir araştırma yapıyorum ve toplamış olduğum bilgiler ile şunu anlıyorumki tipsiz olan birisi hiçbir zaman yakışıklı olamaz en iyi estetik cerrahları plastik cerrahları bir arayada gelse malesefki beyler genetir kaderden kaçamıyoruz bugünün tanrıları benim için bilim adı altında toplanıpta insanlık adına ciddi buluşlar ve ilerlemeler kaydedenlerken onlar dahi bir şey yapamıyor malesef kimilerimiz istediği hayatın temeline ve özgüvene ulaşamadan hayatlarını geçirip bitiricek kaybedenler kulübüne hoş geldiniz dostlar tanrılar yok sadece biziz
ufaktan eziklik sezdim fenotipinde gözümde canlandı

İnsanların ara ara mental patlaması yaşaması eziklik değil kendini eksik görmekte eziklik değil bunlar olağan durumlar bu arkadaş burada paylaşmayı tercih etmiş düşünceleri çocukca fakat psikolojik bence tamamen sosyal medyada çok vakit geçirdiğini ve bir süre sonra kendini orada gördüğü insanlarla kıyasladığını düşünerek buraya vardığını düşünüyorum.

Mevcut fenotipimle kendime bakıpta parçalaybileceğim bir benliğim varken sana neler yapabileceğimi bilmek ister misin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnsanların ara ara mental patlaması yaşaması eziklik değil kendini eksik görmekte eziklik değil bunlar olağan durumlar bu arkadaş burada paylaşmayı tercih etmiş düşünceleri çocukca fakat psikolojik bence tamamen sosyal medyada çok vakit geçirdiğini ve bir süre sonra kendini orada gördüğü insanlarla kıyasladığını düşünerek buraya vardığını düşünüyorum.
Yok hocam sosyal medya pek kullanmıyorum her şey gözlem ve irade üzerine ve ben bitiğim demiyorum iyi okuyun

Sabit bir sey degil ki bu mevzu. Guzellik algisi kisiden kisiye degisir toplum guzellik algisini manupile edebilir her sey yapilabilir.

Sabit bir sey degil ki bu mevzu. Guzellik algisi kisiden kisiye degisir toplum guzellik algisini manupile edebilir her sey yapilabilir.
Ben bi 1 sene baktımda yol bulamadım hocam ya

Parrayla oluyor bir şekilde danla Bilici görmediniz mi
Hocam estetik cerrahisinde yüzün ana karakteristliği orbital kaş kemiği ve alın yapısıyla belirli kadınlarda estetik anlayışın
genellikle daha pürüssüz ve akan estetik bir yüz olduğu için kadınlardaki değişim erkeklerdekine göre farklı

Hocam estetik cerrahisinde yüzün ana karakteristliği orbital kaş kemiği ve alın yapısıyla belirli kadınlarda estetik anlayışın
genellikle daha pürüssüz ve akan estetik bir yüz olduğu için kadınlardaki değişim erkeklerdekine göre farklı
Bu kadar bilgi nerden hocam okulunumu okudunuz ciddi olarak soruyorum ama size yazdıktan sonra düşünce hep estetik yapan kadınlarda erkeklerden daha fazla bir değişiklik oluyor bilimsel açıklamasını bilmiyordum teşekkürler

Mevcut fenotipimle kendime bakıpta parçalaybileceğim bir benliğim varken sana neler yapabileceğimi bilmek ister misin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam sosyal medya pek kullanmıyorum her şey gözlem ve irade üzerine ve ben bitiğim demiyorum iyi okuyun
Hocam bir önceki mesajımı okumanı öneririm dediğim gibi herkesin bir kusuru vardır fakat bunu örtmek veya örtmemek senin elinde.

Bu kadar bilgi nerden hocam okulunumu okudunuz ciddi olarak soruyorum ama size yazdıktan sonra düşünce hep estetik yapan kadınlarda erkeklerden daha fazla bir değişiklik oluyor bilimsel açıklamasını bilmiyordum teşekkürler
Yok hocam 1 senedir araştırıyorum ve estetik cerrahisinde devrim yaratabilecek vakalar genelde kusuru çok olan vakalar yani bozuk olan bir oranı veya yapıyı düzeltebilirsin ve bunun farkını çok derin bir şekilde görebilirsin fakat konu iyi hale güzel veya yakışıklı kavramlarına gelince estetik o kadar güçlü olamıyor ufak dokunuşlar olabiliyor sadece ve bunlar genelde ufak kusurlar oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,686
Üyeler
198,179
Son üye
vurma adam
Geri