5-10 K Monitör Arıyorum

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
8000
Arkadaşlar 5-10 K civarı bütçem (taksitli :D ) var Bana minimum 240 hz 25 inç olacak şekilde mantıklı monitör önerisinde bulunabilirmisiniz?

Hoparlör olursa iyi olur sadece video izlerken falan duyabilsem yeter

USB girişi olması taraftarıyım

not : 2K tarafına hiç ilgim olmadı sadece renkleri güzel olsun istiyorum zaten %80 fps tarzında takılıyorum

Son düzenleme:
hocam önerin için teşekkür ederim inceliyorum
Hocam renk konusunda ahım şahım tatmin etmeyebilir ancak hafif sarımtırak gibi bir görüntü var ben sadece fps oynadığım için birkaç renk ayarı ile kendime göre tatmin edecek şekilde ayarladım.240 hz olup renk gamutu daha iyi olan modeller de var benzer bütçede eğer hz yüksek olsun yeter derseniz bu bütçede en f/p model olarak bunu önerdim kendim de kullandığım için.

Hocam renk konusunda ahım şahım tatmin etmeyebilir ancak hafif sarımtırak gibi bir görüntü var ben sadece fps oynadığım için birkaç renk ayarı ile kendime göre tatmin edecek şekilde ayarladım.240 hz olup renk gamutu daha iyi olan modeller de var benzer bütçede eğer hz yüksek olsun yeter derseniz bu bütçede en f/p model olarak bunu önerdim kendim de kullandığım için.
hocam ben Allah'a şükür sistem topladım mouse aldım klavyemi aldım mouse pad ime kadar aldım ama monitörüüm yok arkadaşımınkini ödünç aldım onu kullanıyorum o da yani gameboosterin belki 3 yaşında bir 144 hz i ve pwm olduğuna eminim düşük parlaklıkta baş ağrısı yapıyor ilk amacım ondan kurtulmak

hocam ben Allah'a şükür sistem topladım mouse aldım klavyemi aldım mouse pad ime kadar aldım ama monitörüüm yok arkadaşımınkini ödünç aldım onu kullanıyorum o da yani gameboosterin belki 3 yaşında bir 144 hz i ve pwm olduğuna eminim düşük parlaklıkta baş ağrısı yapıyor ilk amacım ondan kurtulmak
Hayırlı olsun hocam sisteminiz güle güle kullanın.Birkaç arkadaş daha tavsiye verir eminim iyice karşılaştırın bu ara fırsatlar denk geliyor iyi zamanda almış olursunuz.

Hayırlı olsun hocam sisteminiz güle güle kullanın.Birkaç arkadaş daha tavsiye verir eminim iyice karşılaştırın bu ara fırsatlar denk geliyor iyi zamanda almış olursunuz.
Sağ olun hocam dediğin gibi güzel fırsatlar olacağını düşünüyorum.son zamanlarda fazla monitör inceleme videosu çekmiyorlar bu bütçede , yoksa videolarda çok detaylı inceliyorlar pc hocasıyla donanım arşivini takip ediyorum

Şu anda radara takılan bir ürün yok gibi ama acele etmeyin bence indirim sürecindeyiz mutlaka güzel fiyatı düşecek monitörler vardır

Hocam indirim gelmiş monitöre aşırı iyi fiyat

ben de alacağım ama rengi sarımtırak deniliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu nasıl
hocam ben büyük ihtimalle bu akşam sipariş edeceğim deneyimlerimi paylaşırım

Hocam indirim gelmiş monitöre aşırı iyi fiyat
fark ettim hocam bide önerin üzerine gelmesi cezbetmedi diyemem

başka önerisi olan varsada 00 a kadar değerlendirmeye devam ediyorum

bunun renkleri kötü aklınızda bulunsun, sadece fpsde kullanılacak 2. monitör için güzel olur

hocam ben büyük ihtimalle bu akşam sipariş edeceğim deneyimlerimi paylaşırım

fark ettim hocam bide önerin üzerine gelmesi cezbetmedi diyemem

başka önerisi olan varsada 00 a kadar değerlendirmeye devam ediyorum
2k istersen ktc h27t22c var
fhd istersen 244f olabilir galiba

bunun renkleri kötü aklınızda bulunsun, sadece fpsde kullanılacak 2. monitör için güzel olur

2k istersen ktc h27t22c var
fhd istersen 244f olabilir galiba
renk ayarlarıyla düzelmezmi hocam zaten fps oyunları oynuyorum genelde

arkadaşın monitörü bugün yarın geri vereceğim biraz acelede olduğum söylenebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,749
Üyeler
199,904
Son üye
DeSilentio

Geri