alperenshn
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
D3D11 HATASINI NASİL ÇÖZERİM LÜTFEN YARDIM EDİN
DC kullnaıyomusunuz acaba seslide halletme şansımız varmıÖncelikle selamlar geçmiş olsun. DirectX ve Windows Güncellemelerini Kontrol Et Windows Update panelini aç ve bekleyen tüm isteğe bağlı güncellemeleri yükle.
Deniycem olmazsa dönerim teşekkür ederim tavsiye içinBunun yanında Mevcut ekran kartı sürücülerinde bir çakışma veya bozulma olmuş olabilir. NVIDIA sürücülerini tamamen bilgisayardan kaldırabilirsin. Bilgisayarı normal şekilde yeniden başlattıktan sonra, NVIDIA'nın resmi sitesinden ekran kartın için yayınlanmış en güncel Game Ready sürücüsünü indirip temiz bir kurulum yap.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ofisteyim maalesef![]()
Dosyayı indiremiyorum Nvidia da win 10 kullanıyorum gt 1030 ekran kartı önceden sorun olmuyodu bu sabah olduRica ederim bol şans
Hata veriyor zip diyoDosyayı neden indiremiyorsunuz?
Hatayı paylaşabilir misin lütfenHata veriyor zip diyo
A bitane indir bakım bidaha denicem oyunu duruma göre dönüş yapıcam kusura bakmayın sizide uğraştırıyom valla hakkınızı helal edinHatayı paylaşabilir misin lütfen
Helal olsun insanlara yardımcı olabilmek için burdayızA bitane indir bakım bidaha denicem oyunu duruma göre dönüş yapıcam kusura bakmayın sizide uğraştırıyom valla hakkınızı helal edin